2777
2789
عنوان

یکی از اقواممون فوت شد امروز رفتیم قبرستان بنظرتون حرف بدی زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 53 پست
اره نمیرفتم کلی حرف پشت سرم میزدن مامانمم مشکل زمینه ای داره زنگ زده بود ک ببینه کی میخوان دفنش کنن ...

وآآآآ.چقدر عجیبن.ینی حتی با خودشون نگفتن ممکنه تو این مراسم ما خدایی نکرده یکی ناقل باشه و بقیه رو مریض کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وآآآآ.چقدر عجیبن.ینی حتی با خودشون نگفتن ممکنه تو این مراسم ما خدایی نکرده یکی ناقل باشه و بقیه رو م ...

عزیزم اونا ی ماه پیش کرونا گرفتن بعضی هاشون هم دو هفته پیش هنوز کامل خوب نشدن تازه نسبت کسی که فوت شده به من نزدیک تر بود تااونا ولی چون خونشون نزدیک اونا بود بیشتر بااون رفت امد داشت هرروز همدیگه میدیدن

میخوان بگن وای دختر فلانی به مامانش گفت به خاک دست نزن..... خوب کردی گفتی..... جای اونایی که پشت سرت حرف می زنن همون پشت سرته..... بی خیالشون شو.... شنونده باید عاقل باشه، نباشه هم مشکل خودشه نه شما..... 

سلام. نه حرف بدی نزدین. هر وقت هر حرفی زدی دور و برت نگاه نکن. ایناییکه اخم میکنن همونایین که کرون ...

دقیقا اینا کرونا گرفتن دو هفته هنوز کامل خوب نشدن همشون اونجا بودن ماهم برای همین ترسیدیم نزدیک نرفتیم ی نفر به منم گفت اون دوتاهم دارن ولی نمیگن

میخوان بگن وای دختر فلانی به مامانش گفت به خاک دست نزن..... خوب کردی گفتی..... جای اونایی که پشت سرت ...

کسی ک فوت شد عمم بود میدونم کلی حرف پشت سرم میزنن ک حالا مث غریبه ها اومده رفته به مامانش هم اینجور گفته

من از دیروز دو تا از اقوام فوت کردن نذاشتم خانوادم برم . خواهرام شوهرم . دومادامون کلا گفتم برین دیگه حق ندارین پاتون خونه من بدارین . بابا ول کنین مراسم ختم . اینا تو زمان مناسب خوبه بری اما الان که روزی ۶۰۰ نفر میمره یا بیشتر چرا باید بیخیال این مراسمات نشیم . چرا با جون خودمون بازی کنیم . اون صاحب مراسم باید انتظار نداشته باشه . اگم گله که به حق نیست باید خجالت بکشن با جون مردم بازی میکنن . الان یه عروسی تو اقوام شوهرم بوده قبل محرم . تا الان کلییییی فک فامیل بیچاره شدن همش بسترین یننفرشونم فوت کرده . خب بخاطر گله کردن اون صاحب مجلس اینا رفتن که گله نکنه الان زنه مرده ترو خدا اون میاد بگه مقصر من بودم دعوتش کردم ؟ بچش بی مادر شده کی میخواد گردن بگیره . . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
من از دیروز دو تا از اقوام فوت کردن نذاشتم خانوادم برم . خواهرام شوهرم . دومادامون کلا گفتم برین دیگ ...

اخه کسی ک فوت شده عمه من میشد عمه ی بابای اونا میشد حالا میگن عمش مرده اینجور گفت

اصلا حرف دیگران برات مهم نباشه. هر چی آدم خوب و مظلوم با کرونا فوت شد' یک عده که ملعونن گرفتن و زود ...

خیلی ذهنم درگیره اخه کسی ک فوت شد عمم هست حالا میگن برادرزادش اینطور گفته نسبت منم نزدیک هست تااونا

اخه کسی ک فوت شده عمه من میشد عمه ی بابای اونا میشد حالا میگن عمش مرده اینجور گفت

بگن . اصلا مهم نباشه . برات . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
خوب کاری کردی مواظب مامانت بودی دیگه خیلیم لطف کردید که تو این شرایط رفتین ما که برا پدر شوهرم مراسم ...

اخه کسی ک فوت شد عمم بود حالا میگن به جای گریه کنه تازه به مامانش گفته دست به قبر هم نزن ایناهم همیشه پشت سرم حرف میزنن حالا دیگ بیشتر