2777
2789

صداازمن...متن از دوست خوبم @درمون2 🖋️😘

منتظر نظرات شما هستیم ...❤️

یادتون باشه حتما کلیپو ببینید و اگه متن خوبی داشتید بفرستید 🙏🏻💖

برای دیدن کلیپ روی لینک زیر بزنید 

https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۱۰۸۱۸_۲۱۴۴۵۷۳۲۲_5bdd.mp4/

عالی🤩

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

خیلی خوب بود خیییییلی😍😍😍😍😍😍😍چجوری اینقدر قشنگ به صداتون بغض میدین😅😅

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب بود خیییییلی😍😍😍😍😍😍😍چجوری اینقدر قشنگ به صداتون بغض میدین😅😅

مرسی قلبم 😘😘😘

لطف داری ...💋💋💋

اون بغض واقعی بود ... این متن واقعا خیلی به زندگی خودم نزدیک بود وقتی داشتم ضبط میکردم همش گریه م میگرفت 

دوباره ضبط میکردم ....