2777
2789
عنوان

عشق بعد از ازدواج میاد درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 72 پست
عزیزم همیشه عشق نمیاد ... اگ حتی ی درصدم علاقه بهش نداری رد کن.. پشیمون نمیشی بعدا 

اخه تمام معیار های منو داره فقط من حسی بهش ندارم

خانواده هم موافقن و میگن خیلی پسرخوبیه

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،، ولی با منت و خواری پی شبنم نمیگردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از ازدواج عشق نمیاد فقط وابستگی، حتی خود عشق هم کم رنگ میشه و از تب و تاب میوفته چه برسه بدون عشق

بدون عشق ازدواج کردن اشتباهه

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 

دوتا جاریای من باهم خواهرن عششششق میکنن دوتایی شوهراشونو کرفتن تو مشتشون هر کار دوس دارن میکنن باهمم زندگی میکنن تو ی ساختمون هم برادرا راضین هم خواهرا اصلنم مقایسه نمیشن ولی مادرشوهرم از جاری بزرگه بیشتر توقع داره 

درباره علاقه ام ازدواج سنتی همینه دیگ ی مدت برید بیاید چت کنید تلفنی حرف بزنید عاشق هم میشید بعد عقد کنید

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

عزیزم مشخصه هم پسره دوست داره هم خانواده اش تورو پسندیدن و میخوان 

چون الان خیلی از خانواده ها راضی نیستن از یه خانواده‌ ۲ خواهر بیارن 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

چه موقعیت خوبی،یعنی ازش بدت میاد؟

من سنتی ازدواج کردم،از شوهرم بدم نمیومد ولی عاشقش نبود کلا غافلگیر شدم اومد خواستگاریم،بار اول تو چهره ش نگاه کردم که نظرمو بگم دلم براش رفت،

۸سال از ازدواجمون میگذره،روزیکه قربون صدقه هم نریم نیست،تنها جایی که بدون من می‌ره محل کارشه،

همیشه باهمیم کنار هم،دوتا هم بچه داریم

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400

من به شخصه تعبیرم از تصمیم به ازدواج با شما متفاوته و این شرایط رو بهت پیشنهاد نمیکنم 

ولی اگر اصرار داری خب باهاش وقت بگذرون ببین بهش علاقمند میشی؟ کلا حال دلت باهاش چطوره؟ 

بچه ها واقعا بین عشق و دوست داشتن چه تفاوتهایی هست؟یکی کامل بگه

طبق سخن زیبای دکتر شریعتی ،عشق یک جوشش کور است و پیوندی از سر نابینایی ، دوست داشتن پیوندی خود آگاه و از روی بصیرت روشن و زلال ، عشق بیشتر از غریزه آب می خورد و هرچه از غریزه سر زند بی ارزش است.عشق جنون است و جنون چیزی جز خرابی و پریشانی “فهمیدن و اندیشیدن “نیست ، دوست داشتن، دراوج، از سر حد عقل فراتر می رود و فهمیدن و اندیشیدن را از زمین می کند و باخود به قله ی بلند اشراق می برد.

چه جوری می خوای رابطه داشته باشی  بدون علاقه 😳😳😳

خب من حتی یک بارم باهاش صحبت نکردم 

میگم شاید بعدا علاقه به وجود بیاد،نمیدونم ولی

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،، ولی با منت و خواری پی شبنم نمیگردم

یه کم به خودت وقت بده.باهاش صحبت کن اگه بازم‌علاقه مند نشدی ردش کن

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
اخه تمام معیار های منو داره فقط من حسی بهش ندارم خانواده هم موافقن و میگن خیلی پسرخوبیه

من تا ۳ بعداز نامزدی هیچ حسی به شوهرم نداشتم اما الان واقعا عاشقشم و میپرستمش❤

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤