2777
2789
عنوان

عشق بعد از ازدواج میاد درسته؟

801 بازدید | 72 پست

یه خاستگار دارم ک از لحاظ مالی و اخلاقی و اعتقادی خیلی اوکیه و به منم علاقه مند شده

خانواده ی خوبی هم داره

تقریبا میشناسیمشون چون برادرشوهر خواهرمه

من دوتا مشکل دارم 

یکی اینکه با خواهرم جاری بشم بعدا بقیه مقایسمون کنند باهم

یکی هم اینکه من بهش علاقه ای ندارم 

نمیدونم چیکار کنم،میترسم ردش کنم بعدا پشیمون بشم

کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟🙁

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،، ولی با منت و خواری پی شبنم نمیگردم

ار ممکنه 

همه چی بستگی ب خودتون دار و مهری ک تو دل هم میندازین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خير بعد ازدواج وابستگي مياد و دوست داشتن

عشق هيچوقت بعد ازدواج نمياد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم تجربه ندارم اما یسریا هستن ک عشق بعد ازدواجو تجربه کردن یسریام نه

هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست‌.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره  

نچ بضی وختا ن دوس داشتن ب وجود میاد ن عشق فقط ی حس دلسوزیه ب طرف 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|