2777
2789

سلام خانم های اصفهانی تا حالا کسی برای مشکلی طب سوزنی رفته که نتیجه گرفته باشه؟ اگر نتیجه گرفتید چه مشکلی بوده و پیش کدوم دکتر بوده؟ 

من خودم سالهاست مشکلات گوارشی زیادی دارم به اضافه آلرژی شدید از بس تو این هفت هشت سال دارو خوردم و نتیجه نگرفتم خسته شدم تصمیم گرفتم برم طب سوزنی اگر میشه راهنماییم کنید ممنون

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر طب سوزنی هستی کی از فامیلامون برای لاغری رفت ۳۰ کیلو وزن کم کرد اطلاعاتشون رو میزارم دوست داشتین برین

دکتر سید سعید خشوعی

طب سوزنی و طب سنتی

شماره نظام پزشکی: 40047

آدرس: اصفهان، خیابان احمدآباد، بعد از بیمارستان امیر المومنین ع، مقابل خیابان شهید توانا، نبش کوچه رحیم زاده، مجتمع نور، طبقه 2، واحد 206

تلفن: 32265795

اینستاگرام: dr_saeidkhoshuoei

ساعات کاری: ۹ الی ۱۲ و ۱۶ الی ۱۹

روزهای کاری: یکشنبه، دوشنبه، چهارشنبه، پنجشنبه

سلام عزیزم تو یکی از تاپیک هاتون از مشکل وزوز گوش مادرتون گفتید. ایشون شرایطشون بهتر شده. من درگیر ...

نه متاسفانه عزیزم

خیلی هم دکتر رفت هم داروهای شیمیایی استفاده کرد هم طب سنتی مثل چند جلسه زالو پشت گوش حجامت پشت و یکی دو نوع روغن که در گوش میریخت ولی اصلا اصلا فایده نداشت

مادرم هم بنده خدا مثل شما خیلی اذیت میشه و دائم از صدای گوش گلایه می کنه ولی تا حالا نشده کاری برای این مشکل کرد 😭 

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢
نه متاسفانه عزیزم خیلی هم دکتر رفت هم داروهای شیمیایی استفاده کرد هم طب سنتی مثل چند جلسه زالو پشت ...

درکشون میکنم واقعا سخته.

سردیجات رو محدود کنه بیشتر غذاهایی ک طبع گرم داره بخوره، قرص های ویتامینه، دوش اب گرم، روغن مالی پشت گوش و سینوساش و ادامس جویدن تا حدودی تا کاهش صدا موثره.ایشونم امتحان کنن...

انشاا.. یه راه درمانی واسش پیدا بشه