2777
2789
عنوان

دلمون گرفته😕🖤بیایین حرف بزنیم

71 بازدید | 14 پست

سلام خانوما

حالتون چطوره؟چیکار میکنین؟

من که توی خونه ام هوا ابریه به شدت 

صدای تلویزیون داره میاد مراسم عذاداری و روضه خوانی 

خیلی دلم گرفته،خیلی زیاد بخاطر مشکلات و....

خیلی وقته زندگی نکردم،کل زندگیم نگران دیگران بودم همیشه خودمو یادم رفته همیشه بخاطر دیگران درد کشیدم 

آخرشم گفتن وظیفته. کاش میتونستم که دیگه دلم برای هیچ کس نسوزه...

کاش همه چی خیلی زود درست شه 

کاش همه حال دلشون خوب شه💓

در انتظار هدف...⛈⚡   

خوبم 

یکم سردرد داشتم ک بهترم 

داشتم لاک لاکی میکردم خودمو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر که خوبی  همیشه خوب باشی💓🌸

همچنین حال شمام

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم امروز دلم گرفته از بی کسی از تنهایی از اینکه ارزوی کوچیکم نقش بر آب شد برو تاپیکم ببین اصلا انگا ...

کاش منم تنها بودم آدمای به ظاهر دوست دور و برم نبودن 

کااااش فقط من بودمو خانواده کوچیکمون 

کاش این آدمای مسخره نبودن که باکاراشون منو زجر بدن 

به هر حال امید وارم حالت خوبه شه عزیزم 

در انتظار هدف...⛈⚡   
کاش منم تنها بودم آدمای به ظاهر دوست دور و برم نبودن  کااااش فقط من بودمو خانواده کوچیکمون&nbs ...

ما خانواده نداریم حتی شاید باورت نشه همین خانواده ی ما دشمن های به ظاهر دوست بودن بخاطر همین فقط منو مامانمیم🥺😔

ما خانواده نداریم حتی شاید باورت نشه همین خانواده ی ما دشمن های به ظاهر دوست بودن بخاطر همین فقط منو ...

عزیزم همین که مادر تو داری خداروشکر کن 

بغلش کن باهاش حرف بزن باور کن هیج کس به اندازه اون دوستت نداره و اون بهترین رفیقته 

منم فقط مامانم بهترین دوستمه گاهی وقتا دلم میخواد فقط بشینم بهش زل بزنم دلم میخواد فقط با مامانم حرف بزنم که آروم شم

مامانا خیلی خوووبن

در انتظار هدف...⛈⚡