2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

148 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.نمیدونم تاپیک تکراریه یا خیر 

سوالم اینه که واکسن استرازانکا تو بدن همه عوارض داره؟ اگه چیزی در خصوص این واکسن میدونید کمکم کنید ممنونم.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

من خودم و مامانم و بابام زدیم عوارض شدید ندادیم در حد ی تب خفیف بود

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تو بدن همه عوارض نداره ...واکسن بسیار خوبیه

یکی ازنزدیکانم زده ومن استرس دارم

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
من خودم و مامانم و بابام زدیم عوارض شدید ندادیم در حد ی تب خفیف بود

خب خداروشکر 

یکی از اقوام ما زد وبشدت حالش بد شد 

من فکر کردم شاید  خودش کرونا داشته ومتوجه نبوده وانقدر عوارض داده.

شما تا چند وقت تب داشتین؟

خیلی حالت خراب میشه بعد یکدفعه خوب میشی

مثلا در حدی که بریم درمانگاه؟ چند روزه خوب میشه؟

خب خداروشکر  یکی از اقوام ما زد وبشدت حالش بد شد  من فکر کردم شاید  خودش کرونا داشت ...

ی روز تب داشتیم  .اگ خودش کرونا داشته باشه واکسن بزنه شدید میشه عوارضش  .

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
من از یکی پرسیدم یک هفته کامل تب و لرز در حد مرگ فقط میتونن استامینوفن بخورن 

وااای در این حد؟😥ممنونم 

ی روز تب داشتیم  .اگ خودش کرونا داشته باشه واکسن بزنه شدید میشه عوارضش  .

خداروشکر به شما سازگار بوده.انشااله رو بقیه هم همینطور باشه.ممنونم.

یکی ازنزدیکانم زده ومن استرس دارم

عزیزم من و تمامی همکارانم زدیم. من هیچ علایمی نداشتم همینطور همسرم و هفتاد درصد همکارانمون. ولی بعضیام داشتن . و فقط ب ایمنی بدنت بستگی داره

خداروشکر به شما سازگار بوده.انشااله رو بقیه هم همینطور باشه.ممنونم.

اکثرا بدون عوارضه  نگران نباش ❤️

عزیزم من و تمامی همکارانم زدیم. من هیچ علایمی نداشتم همینطور همسرم و هفتاد درصد همکارانمون. ولی بعضی ...

ممنونم 

اخه حدود دوهفته انتی بیوتیک میخورد برای یه مشکلی 

حالا من استرس دارم 

البته با دکترش مشورت کردم گفت موردی نداره ولی انقدر چیزهای عجیبی شنیدم ترسیدم.

خداروشکر به شما سازگار بوده.

اکثرا بدون عوارضه  نگران نباش ❤️

انشااله.ممنونم