2777
2789
عنوان

ملک در تهران

811 بازدید | 58 پست

سلام دوستان گل

کسی اطلاع داره با ۱میلیارد و۲۰۰،۳۰۰ میشه تو تهران ملک خرید؟

میدونم خیلی منطقه خوبی شاید نشه ولی بنظرتون کجاها میشه؟

در مورد کرج هم نظرتونو بگید

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن شبکه ایران کالا منطقه هارو با قیمتشون میزنه که مثلا منطقه ۷ متری چنده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

آره میشه

الان همه میگن نه نمیشه مگه اطراف شهر😂

ولی میشه

چند متری میخوای؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

خیلی جنوبه انگار😂

منطقه ۹ و ۱۰هستن؟

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
آره میشه الان همه میگن نه نمیشه مگه اطراف شهر😂 ولی میشه چند متری میخوای؟ 

بیشتر محلش مهمه

مثلا۵۰متر دیگه تا۷۰،۸۰

بزن شبکه ایران کالا منطقه هارو با قیمتشون میزنه که مثلا منطقه ۷ متری چنده

خیلی پایین میزنه ولی دیوارو چک کردم قیمتا بالاتر بود

خودت ساکن تهرانی؟ بیشتر هدفت چی هست؟ تا حدودی تهران و کرج رو میشناسم.

نه تهران نیستم

یه خونه میخوام تهران یا کرج داشته باشم

واسه خرید و کارای ضروری بیام

اگه منطقه برات مهم نباشه گیر میاری باید بگردی

چرا تاحدودی مهمه 

نه تهران نیستم یه خونه میخوام تهران یا کرج داشته باشم واسه خرید و کارای ضروری بیام

کرج فکر کنم راحت تر بتونی پیدا کنی

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .