2777
2789
عنوان

به نظرتون این کارم خونه مادرشوهرم زشته؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 89 پست
عزیزم بهتره بهش کمک کنی  نه اینجوری مثل الان نه اینکه زیاد کمک کنی بشه وظیفه  در حد اعتد ...

تو نگاهت تجديد نظر کن البته همه یه جور نیستن   و استارتر هم واقعا خیلی زشت نیست می شینی یکی کارات رو بکنه. من که از خجالت آب می شم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشیدا 

ولی خیلی هم کارت زشته 

دو سه روز که دیگه مهمان نیستی اونجا خونه ی خودت ه یه جورایی 

خب زشته یه خانم با سن زیاد برات غذا بچینه و جمع کنه شما هیچ کاری نکنی 

به نظرم سفره رو بزار جمع کن 

بعد از غذا هم یه چای دم کن بشینید بخورید اینطوری کارت یه چشم میاد 

روحتون شاد مادرم،،برادرم  
عشقم این لباسارو نیگا خیلی با حجابن نیازی ب چادر نی واقعا...بنظرم وقتی چادر میپوشی برادر شوهرتم معذب ...

😂😂😂😂 نه بابا شوهرم خیلی حساسه

آخونده😂😂 ولی واقعا تحت تاثیر حرفای دوستان قرار گرفتم😀

ملکه اسفندی کنار پادشاه مهر💖

بنظرم توی آشپزی و ظرف شستن کمک کن چون من مهمون بیاد خونم دو سه روز بمونه و همه کارهای اشپزی و طرف شستن بیفته گردن من و اون مهمون فقط بخوره بخوابه واقعا کلافه و عصبیو ناراحت میشم حتی اگه ۱ شب هم بمونه بازم خسته میشم

برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کن😍
یاخدا😂 من شوهرم خیلییییی حساسه اخونده😂

شوهر منم زیادی غیرتیه،هرچی میگم لباس بلند میپوشم قبول نداره..هر وقت خونشون میرم یه چادری برمیدارم که سر نخوره و راحت باشم باهاش

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜

من عید و مهمونی عین مهمون رفتار میکنم ولی خونش میمونم غذایی دوست داشته باشم درست میکنم جامونو ظرفامون و اینا بامنه حالا ی جاروییم باشه میکشم 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

منم کلا سه روز شاااید سالی دوبار برم اونجا

دو تا دختر داره دست به هیچی نمیزنن حتی یه خورده وسیله های رو سفره رو جا به جا نمیکنن 

منم اولا اسکول بودم میاوردم جمع میکردم میشستم ولی جدیدا دیگه تصمیم گرفتم این کارو نکنم فقط جمع کنم وسیله هارو  همین.

هیچم خسته نمیشه.کلا یه نفر اضافه میشه به خانوادشون نسبت به قبل؛ که اونم منم که اکثرا زودی غذامو تموم میکنم ظرف خودمو میشورم  . دو تا دختر گنده داره من باید کاراشو کنم

ولی اگر دختراش نباشن بیرون باشن خواب باشن یا هرچی ظرفاشو میشورم .‌‌واقعا بهم بر میخوره اون طوری

😂😂😂😂 نه بابا شوهرم خیلی حساسه آخونده😂😂 ولی واقعا تحت تاثیر حرفای دوستان قرار گرفتم😀

بهانه الکی میاری

ما با چادر همممه کاری میکنی میزنی زیر بغلت کارها را انجام میدی چادر رنگی تو خونه بپوص سبک و راااحت

تو آشپزخونه هم آقایون نمیان شما راحت باش اگر بدونن شما مشغولی بدون در زدن وارد نمیشن 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بله زشته عزیزم، در حدی که صاحبخونه رو از پا نندازیم کمک کردن خیلیم خوبه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)