2777
2789
عنوان

درد در ناحیه زیر شکم هفته ۲۱ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 12211 بازدید | 35 پست

منم هفته ۲۱ هستم یه روز درد دارم یه روز نه اصلا داغونم امروز دیگه از درد رحم و کمر مردم و زنده شدم همه سونو هامم نرماله فک کنم از بزرگ شدن نی نی و رحم هست دکترم که اینو میگه منم تحمل تحمل یکشنبه میرم دکتر بهم هیوسین یا ایزیپرون بده 

پرنسس مامانی (♡ماه مادر♡) مهنیا😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هفته ۲۱ هستم یه روز درد دارم یه روز نه اصلا داغونم امروز دیگه از درد رحم و کمر مردم و زنده شدم ه ...

همش از زایمان زودرس میترسم . انشاءالله که به سلامت بگذره این نصف و بقیه راه.مرسی عزیزم . به من شیاف پروژسترون هر ۱۲ ساعت داده

خدایا !!!!!!!!!
همش از زایمان زودرس میترسم . انشاءالله که به سلامت بگذره این نصف و بقیه راه.مرسی عزیزم . به من شیاف ...

برا من دکترم دوتا آمپول نوشت که یکیش پروژسترون بود اونیکی نمیدونم، خواهش میکنم عزیزدلم💖

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
همش از زایمان زودرس میترسم . انشاءالله که به سلامت بگذره این نصف و بقیه راه.مرسی عزیزم . به من شیاف ...

نترس دیگه باید خودمون برا خودمون قوت قلب باشیم وگرنه روحیه هامونو از دست میدیم

نترس دیگه باید خودمون برا خودمون قوت قلب باشیم وگرنه روحیه هامونو از دست میدیم

باشع عزیزم ممنون البته دیروز رو فقط استراحت کردم خیلی بهترم تا پایان تعطیلات ببینم چه جوری میشم اکر لازم بود میگم دکتر برام استعلاجی بنویسه چند روزی هم اداره نمیرم

خدایا !!!!!!!!!
سلام عزیزم ،منم دارم این دردو الآنم زیر دلم گرفته دراز کشیدم ببینم بهتر میشه ،همش به خودم دلداری مید ...

خدا کمک کنه بقیه راه هم بخیر بگذره و نی نی هامون به سلامت به دنیا بیان

خدایا !!!!!!!!!
باشع عزیزم ممنون البته دیروز رو فقط استراحت کردم خیلی بهترم تا پایان تعطیلات ببینم چه جوری میشم اکر ...

اها پس شما هر روز میری سرکار پس از اونه چون خسته میشی 

واقعا سخته چطور تا حالا رفتی سرکار من یه ربع برم مهمونی از کمردرد میمیرم

۲ ماه اول که همش تهوع داشتم کانل مرخصی بودم بعدش بهتر شدم و دل درد و کمر درد نداشتم از وقتی وارد هفته ۲۰ شدم آمده سراغم . 

خدایا !!!!!!!!!
۲ ماه اول که همش تهوع داشتم کانل مرخصی بودم بعدش بهتر شدم و دل درد و کمر درد نداشتم از وقتی وارد هفت ...

اره کمردرد منم دارم یه گروه هم داریم ۱۰ نفر مامان دی ماهی هستیم تو واتساپ اونا هم کمردردن خیلی وقتا