2777
2789

من پریودم منظمه، حدودا بین ۲۸ تا دوم سوم ماه شروع میشه. امروز رابطه محافظت نشده داشتم. متاسفانه آموکسی سیلین و مترونیدازول میخورم. ممکنه باردار بشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممکنہ

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

اخرای سیکل احتمال بارداری کمه ولی صفر نیست داروها هم تو باردار شدن یا نشدن تاثیری ندارع

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
آخه مگه نمیگن آخرین ردزای سیکل امکان بارداری نیست؟ الان قرص اورزانسی بخورم به خاطر تداخل تاثیری ندا ...

احتمالش صفر نیست ولی اکثر مواقع اگه نقطه ای بسته بشه به خاطر پیر بودن تخمک سقط میشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
واقعا؟  منم ده روز قبل از موعدم رابطه محافظت نشده داشتم الان باردارم ممکنه بچم سقط بشه؟

اصلا نگران نباش این فقط یه احتمال هست که دکترم گفت نترس خیلی وقتا تخمک‌گذاری دیرتر از موعد و نطفه هیچ مشکلی نداره فقط تا میتونی استراحت کن نزدیکی نکن گرمی نخور و زیر نظر دکتر باش تا بچت جاش قشنگ سفت بشه

اگر تو چند روز آینده پریودم شروع بشه یعنی باردار نشدم. درسته؟ اگر نشم یعنی باردار شدم؟ میدونم سوالم ...

اگه مثل همیشه پری بشی یعنی باردار نیستی