2777
2789
عنوان

توروخدا بگید خودمو بکشم یا این شوهر احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 27 پست
دلیلش چیه؟ بگو حرف میزنیم یا من تورو قانع میکنم یا تو منو چقد این مردا آدمو سرخورده و افسرده میکنن ...

دقیقااااا 

میگه زن مرد چرا باید قاطی باشن 

بعد چرا زن متاهل بره این جاها 

رشتتو عوض کن 

پسندم نیست 

مدتی میگفت باید بیای تو رشته خودم 

برا اینکه بهونه برش کنم رفتم بوکس مدرکشم گرفتم باز هنوز شر ور تحویل من میده 

ادیوس ..☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر جان ازدواج برای تکمیل شدنمون هست نه برای رها کردن علایق و استعداد هامون فقط بخاطر نظر شخصی یه مرد!!

این علاقه ی توعه و براش تلاش کردی اجازه نده کسی این علاقه رو برات به عقده تبدیل کنه

چقدرم عالی استاد بنظرتون چقدر میشه هزینه ی وسایلش؟

لازم به وسایل نیست بنظرم 

تو وقت مسابقات نیاز به وسایل داری گلم اونجور هزینه بیخوده من تا روز مسابقات وسایل گرفتم و وقتای دره نوردی  حدودا ۳ و نیم شد 

اما بقیه روزا سر گروه خودش در صورت ضرورت وسایل میده و احتیاج چندانی هم نداری من کوله پشتیم فقط آب بود قرص جوییدنی ویتامین اسپری های ضد زهر مار و عقرب و چندتا گاز 

ادیوس ..☆
دقیقااااا  میگه زن مرد چرا باید قاطی باشن  بعد چرا زن متاهل بره این جاها  رشتتو ...

درضمن چندباری که بری دیگه زور نمیگه

اگه این مورد و که مهمترین علاقت هست نه میاره و تورو ازش محروم میکنه اگه بگی چشم تو علاقه های دیگت هم اینجوری میکنه

مطمئن باش طلاق هم نمیگیره چون میدونه داره زیاده روی میکنه

دقیقااااا  میگه زن مرد چرا باید قاطی باشن  بعد چرا زن متاهل بره این جاها  رشتتو ...

دمت گرم خیلی با اراده ای💪

زن و مرد تو بغل هم که نیست.کنار هم راه میرن فقط.مث خیابون.مث سر کار.مث هر جای دیگه

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
با زبون نرمش کن  یکم سیاست به خرج بده  اول‌ش بگو باشه نمیرم  بعد ناراحت باش تو خود ...

این راه کار برا شوهر من وقت خرید و پارتی ج میده چیزای ک نظر شخصیش مخالفه  جلوش بمیری هم انگار ن انگار

ادیوس ..☆
این راه کار برا شوهر من وقت خرید و پارتی ج میده چیزای ک نظر شخصیش مخالفه  جلوش بمیری هم انگار ن ...

ای بابا نمیدونم واس من اصولا جواب میده 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

این راه کار برا شوهر من وقت خرید و پارتی ج میده چیزای ک نظر شخصیش مخالفه  جلوش بمیری هم انگار ن ...

شمتره اون بنده خدا رو پاک کن ک افتاده 

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️

شماره اون شخص ک افتاده پاک کن

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️