2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مجبورش کردن

امیدوارم یه روزی بیاد که همه بابا ها بابای ایده ال باشن  امیدوارم همه دخترا خوشبخت بشن همه اونایی ک ارزو دارن مامان بشن به ارزوشون برسن وخدا دامنشونو سبز کنه  همه مامانا سلامت باشن وبا عشق بچشونو بزرگ کنن واینکه امیدوارم خداوند از هردوجنس بچه به همه ادما بده   خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره  

خوب اسرا رو بردن به شام دیگه توی کاخ یزید که حضرت زینب و امام سجاد اونجا سخنرانی کردن

ولی شک و شبه توی تاریخ زیاده

هرچه درجُستن آنی،آنی🍃🌻(بالاخره منم بعداز۴سال کاربری جدید زدم😂دلم همیشه این روزو میخواست🤭)
لشگر ابن زیاد خدا لعنتشون کنه بی بی رو به اسیری بردن سوره کاخ یزید که حرمت ایشون و پایین بیارن که حض ...

نه بعد از اینکه برگشتن مدینه بعد از عاشورا و اربعین و کلا رفتن مدینه ....

ولی باز برگشتن سوریه دلیلش چی بوده

ببین سوالتو یجوری پرسیدی آدم متوجه نمیشه 

منظورت اینه چرا بعد از عاشورا رفتن سوریه ؟

یا اینکه چرا تو سوریه دفن شدن؟

اولی پون خلیفه تو سوریه بوده باید میرفتن سوریه  

دومی رو نمیدونم شاید  هرسال زیارت برادرشون میرفتن و سال آخر تو مسیر رفت یا برگشت فوت شدن