2777
2789
عزیز من خودم رفتم سر قبر خانم سوریه هستن

خب اشتباه به عرضتون رسوندم الان حتی خود بعضی از اقایون روحانی اذعان کردن که قبر ایشون اونجا نیست...رفتن سر قبر دلیل محکم نیست که ایشون قطعا اونجا باشه به دلیل اینکه به ایشون هتک حرمت نشه قبر ایشون مثل مادرشون مشخص نیست..

چون قلبش روجاگذاشته بود به همون دلیلی که مدافعان حرم برمی گردن برگشت چون نگران قبربی حفاظ دخترکوچولوی سه ساله ی امام حسین (ع) بود چون غیرت داشت چون نگران رقیه خاتون بود 

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز من خودم رفتم سر قبر خانم سوریه هستن

حالا من صحبت دو تن از روحانیون رو شنیدم که البته نامشون خاطرم نیست..ان شاءالله همین چیزی باشه که شما میگین بنده اصلا منظوری ندارم شنیده هامو گفتم

ببین سوالتو یجوری پرسیدی آدم متوجه نمیشه  منظورت اینه چرا بعد از عاشورا رفتن سوریه ؟ یا اینکه ...

همون بعدش دیگه اسیری رو که میدونم 

اینکه چرا از مدینه دوباره برگشتن چون سفر خیلی طولانی بوده مگه حضرت زینب یک سال بعد از واقعه کربلا از دنیا نرفتن؟

بعد از اسارت برگشتن مدینه...یه مدت بعد یزید حمله کرد  به مدینه...و حضرت زینب رو تبعید کردن سوریه 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

در مورد محل دفن حضرت زينب(س) سه قول هست:

1. حضرت زينب (س ) به مدينه آمد و پس از ورود به مدينه پيوسته عزادار و گريان بود تا اين كه پس از يك سال و نيم در همان مدينه از دنيا رفت و در همان جا دفن شد. اكنون از قبر آن بانوي محترمه , اثري در دست نيست . اين قول را علامه سيد محسن امين اختيار كرده و از اقوال ديگر معتبرتر مي داند.

2. حضرت زينب (س ) پس از ورود به مدينه , در مجالس و محافل سخن مي گفت و مظالم و جنايات يزيديان را بازگو مي كرد. فرماندار مدينه ماجرا را به يزيد نوشت و او دستور داد زينب را مخير سازند تا هر شهري كه مي خواهد (غير از مكه و مدينه ) برود. حضرت زينب به شام رفت و در آن جا اقامت كرد و پس از چندي در همان جا از دنيا رفت . البته برخي احتمال داده اند قبري كه در شام است , قبر زينب صغري (ام كلثوم ) است , نه قبر زينب كبري.

3. زينب (س ) به علت افشاگري عليه دستگاه بني اميه , مجبور شد كه مدينه را ترك كند. از اين رو مصر را انتخاب كرد و در آن جا رحل اقامت افكند و همان جا از دنيا رفت . سيده زينب در شهر قاهره هم اكنون زيارتگاه مجلل و با شكوهي است و...)), (ر.ك : زندگاني حضرت فاطمه (س ) و دختر آن حضرت , سيد هاشم رسولي محلاتي ).

بنابراين نمى‏توان به صورت يقينى گفت كه قبر حضرت زينب(س) در شام است و اگر مسلّم باشد كه آنان در شام دفن شده‏اند در اين صورت مى‏توان پرسيد كه آيا آنان دوباره به شام برگشته‏اند؟ در اين مورد برخى از مورّخان نوشته‏اند كه حضرت زينب كبرى(س) در اثر قحطى در مدينه و يا واقعه‏ى «حرّه» به همراه شوهرش عبداللّه‏ به شام آمد و در آن‏جا وفات يافت و واقعه «حرّه» اين است كه در سال 62 هجرى قمرى مردم مدينه يزيد را از حكومت خلع و حاكم اموى مدينه را عزل كردند. اين خبر به يزيد رسيد. يزيد، مسلم بن عقبه را با 12 هزار نفر به سوى مدينه فرستاد. نيروهاى مسلم بن عقبه در شرق مدينه در مكانى به نام حرّه مستقر شدند و از آن جا به شهر حمله و شهر را قتل و غارت كردند(تاريخ و اماكن سياحتى و زيارتى سوريه، ص 63 و منتخب‏التواريخ، ص 66).

آن چه بايد در اين گونه موارد مورد توجه واقع شود اين است كه دشمن همواره تلاش مى‏كرد تا اقليت شيعه را كه پيرو امامان معصوم بودند، از بين ببرد و براى همين در كربلا همه را كشتند و در واقعه «حرّه» بسيارى از علويان را كشتند و به اين كشتار در طول تاريخ ادامه دادند. با وجود اين گونه دشمنان چطور مى‏توان در باب ولادت، وفات، محل دفن و تاريخ زندگى اين شخصيّت‏ها سخن قاطعانه گفت؟!

نکته ديگري که توجه به آن خوب است اين است که آنچه مهم است انجام زيارت و ارتباط معنوي با اولياي خدا است لذا ما در، هر سه مورد حضرت زينت سلام الله عليها را زيارت مي کنيم و هيچ گونه مشکلي ندارد و در هر صورت اين بارگاهها مرکز عبادت و توسل به حضرات معصومين و زينب کبري است و دشمن شکن هم هست.

porseman.org

خخخخخخ

شما از کامنت من سوختی هی میای منو پیدا میکنی اراجیف مینویسی زیر کامنتم خانم بیسواد؟ بنظرم الان بهتره بری  بچتو بزرگ کنی تا هی بیای پیام منو ریپلی کنی جانم وقتتو اینجا هدر نده تو استعدادای بیشتری داری گلم

نه بعد از اینکه برگشتن مدینه بعد از عاشورا و اربعین و کلا رفتن مدینه .... ولی باز برگشتن سوریه دلیل ...

من شنیدم حاکم مدینه تبعیدش کرده بود 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 
ببین سوالتو یجوری پرسیدی آدم متوجه نمیشه  منظورت اینه چرا بعد از عاشورا رفتن سوریه ؟ یا اینکه ...

سوالش که واضح بود 

پرسید چرا دوباره برگشتن سوریه

جوابتون در مورد این سوال

باید بگم که سوریه سر راه کربلا نیست که

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

نه بعد از اینکه برگشتن مدینه بعد از عاشورا و اربعین و کلا رفتن مدینه .... ولی باز برگشتن سوریه دلیل ...

شنیدم برای زیارت قبر حضرت رقیه علیه السلام

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
بعد از اسارت برگشتن مدینه...یه مدت بعد یزید حمله کرد  به مدینه...و حضرت زینب رو تبعید کردن سوری ...

حضرت زینب از مدینه به مصر رفته بودند و مهمان پادشاه مصر بودند مثل پدرشوهرشون جناب جعفر طیار از مصر به سوریه اومدن یعنی راحتی رو رها کردن و دنبال هدفی رفتند 

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

بچها کسی نمیدونه چطوری اینجا فیلم بزاریم

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
همون بعدش دیگه اسیری رو که میدونم  اینکه چرا از مدینه دوباره برگشتن چون سفر خیلی طولانی بوده م ...

ببین حضرت زینب میره به مدینه یه روایت اینه که در همونجا فوت میشن و قبرشون اصلا در سوریه نیست 

یه روایت هم اینه که وقتی توی مدینه وقایع کربلا رو بازگو میکنند و از یزید و خاندانش میگن یزید باز حضرت زینب رو به شام فرا میخوانه ولی باز میگن قبر زینب صغری ام کلثوم در شام نه زینب کبری  

یه روایتم هست ک میگه یزید به حضرت زینب میگه از مدینه خارج بشه و به جای دیگه بره که ایشون به مصر میرن

هرچه درجُستن آنی،آنی🍃🌻(بالاخره منم بعداز۴سال کاربری جدید زدم😂دلم همیشه این روزو میخواست🤭)
خب اشتباه به عرضتون رسوندم الان حتی خود بعضی از اقایون روحانی اذعان کردن که قبر ایشون اونجا نیست...ر ...

هنوز مشخص نیست که اینطور قطعی میگید

به روایتی قبرشون سوریه هست

که اون روایت از همه معتبر تره گویا

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.