2777
2789

یک سال

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ب خاطر حضرت رقیه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرات متفاوته یسری ها میگن تبعید شدن به سوریه

بعضیا میگن به خاطر حضرت رقیه برگشتن و...

اگ واقعا دوست داشته باشه فاصله رو واست صفر میکنه ، سختی رو واست آسون میکنه ، گریه رو واست تبدیل به خنده میکنه و شب تاریکو واست روز میکنه...اگ واقعا دوست داشته باشه :) برای رسیدن به عشقم یه صلوات مهمونم کنید❤☺
چرا به خاطر حضرت رقیه؟؟ ایشون که شهید شدن!

امام حسین حضرت رقیه رو به خانوم زینب سپرده بودن تا مواظب دختر سه سالشون باشن و خانوم قول دادن که رقیه زو سالم ب مقصد میرسونن و مواظبشون هستن

خانوم زسنب خیییلی زیااااد حضرت رقیه رو دوست داشتن و شهادت بانوی کوچک ضربه بزرگ و مصیبت بزرگ تری برای خاندان بنی هاشم بود

شاید به خاطر اینکه نتونستن به قولی که به برادرشون دادن عمل کنن و به خاطر عشق و علاقه و عذاب وجدانی که داشتن به کشوری برگشتن که ازش متنفرن

و البته اینکه نخواستن دختر امام توی کشور غریب تک و تنها باشه و خواستن تا اخر عمر حداقل کنار مزارشون باشن

خانوم بعد از یک سال از واقعه عاشورا انگار فوت میشن یا سه سال

در طول این مدت هر روز مقابل آفتاب مستقیم میشستن و به یاد برادرشون و گرما و عطش کربلا اشک میریختن و روزی نبود که این کارو نکنن

این رو هنسرشون عبد الله نقل کردن

اگ واقعا دوست داشته باشه فاصله رو واست صفر میکنه ، سختی رو واست آسون میکنه ، گریه رو واست تبدیل به خنده میکنه و شب تاریکو واست روز میکنه...اگ واقعا دوست داشته باشه :) برای رسیدن به عشقم یه صلوات مهمونم کنید❤☺