2821
2789
عنوان

کاراشتباهی کردم؟؟

189 بازدید | 25 پست

نمیدونم چجوری فراموشش کنم,دوماهه پیش به خودم قول دادم دیگ بهش زنگ نزنم ولی دیروز براش آهنگ فرستادم سین کرد چیزی نگف،البته بگم اون ولم کرد و یهو جوابمو نداد،میشه بگین چیکارکنم آروم شم و دیگ فک نکنم بهش؟؟واقا نمیدونم چیکارکنم،از دوسش پرسیدم ازدواج کرده گف نه،چقد پیش دوسش خورد شدم ک اینو پرسیدم🥺🥺🥺تازه به دوسش گفته بودم بهش بگو دوسش دارم اگه حرفی از من زد،برم بهش بگم نگه به عشقم اینارو؟؟اخه پیاممو سین زد جواب نداد،من خنگ...🥺توروخدا یه چیزی بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگیم اخه وقتی دوستت نداره چرا خودتو خورد میکنی عزیزم؟ببین مردا بیفتی دتبالشون فک میکنن چیزی هسن بزا خودشون دور برمیدارن بجا اینکه بیفتی دنبالش التماس نشون بده ک هر روز حالت خوبه ک زندگیت عالی تر میشه تا اون حس کنه جیز مهمی رو از دست داده 

🥺به حق این شبا ک هربار خوردم کرد امیدوارم خودشم براش پیش بیاد،بخدا دوسش گف اون مغروره آویرو سمتش،من ...

با همين كارهاتون پروش كردين

محل ندين ديگه بهش

شمارش هم پاك كنيد