2821
2789

خوبه. من یه دستبند خریدم باوزن 3.790 خریدم فروشنده گفت قیمتش میشه 69میلیون و 700 هزار تومان البته اون دستبند خود فروشنده به یکی از فامیلامون داد و اون شب برای من فرستاده و گفت پولش میشه 69700 . خوب من شب خوایم نیومد و خیلی خوشحال بودم اما صبح که بیدار شدم دیدم دستبندی که خریدم اصلا نو نبوده. و شکسته شده است و تعمیر شده و جای از اون هم جوش نخورده و حتی جاهای ضربه خورده به نظر شما برم دستبند تحویل بدم آخه احساس فریب به من. دست داده و خیلی ناراحتم آخه حتی یه طرف میله های دستبند با طرف دیگه اش یکی نیست. به نظر اون چکار کنم طلا را پس بدم و پولم بگیرم آخه پولم به سختی جمع کردم که . من اگه میخواستم طلای شکسته یا تعمیر شده بگیرم بهتر از این میگرفتم من دنبال یه طلا. خوب و. بدون اجرت یا کم اجرت بودم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این طلایی که خریدی رو بدون اجرت باهات حساب کرده، معمولا بدون اجرتا آسیب دیده هستن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

مطمعنی فامیلتون دستکاریش نکرده؟

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

این طلایی که خریدی رو بدون اجرت باهات حساب کرده، معمولا بدون اجرتا آسیب دیده هستن

نه بابا من بدون اجرت خریدم و اصلا شکسته شده و ضربه خورده نیستند. در بدون اجرت شما فقط اجرت میدی اما مالیات و سود میدی . اما در طلاهای شکسته شما نه اجرت میدی و نه. مالیات و نه سود. این فریب بوده آخه اگه به من گفت طلاش شکسته و ضربه دیده است و حتی نامتقارن. من اصلا نمی خریدم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز