دوستان این پیج تقریبا از یه ساعت پیش لایو داره از کربلا
التماس دعا
🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سکوت میکنم فقط... مسافرت، عروسی، هیئت یا حرم هم فرقی نداره فقط هرکسی که توی اینا شرکت کنه بار زیاد ...
صد در صد
من خودم عزاداری نرفتم
ولی حال و هوای قشنگی داشت
🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀
تاپیک های ماورایی ،متافیزیک آشپزی ،خوشمزهرمان و کتاب ،کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید خوشحال میشم و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...
مردم عراق دو دوز واکسن فایزر زدن مثل باقی کشورا ک فایزر زدن و الان مردمشون راحت میرن استادیوم و فوت ...
کاری ندارم که تخصیر کیه اصلش،ولی شرایط اینه، الان بریم قاطی جمعیت شیم بمیریم؟؟
یکی از اشناهامون ۴۲ سالش بود مرد
از اونورم بچه یک سالو نیمه ی یکی از فامیلامون کرونا گرفته
که اینا هم بیرون رفتنشون در حد سرکار رفتن و خرید کردن بوده
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
کاری ندارم که تخصیر کیه اصلش،ولی شرایط اینه، الان بریم قاطی جمعیت شیم بمیریم؟؟ یکی از اشناهامون ۴۲ ...
متوجهم
ولی عراق کلا حسابش جداست
دو دوز واکسن زدن و مثل کشورهای اروپایی ک بعد از دریافت دو دوز واکسن تموم مکان های تفریحیشون باز شده و بدون ماسک رفت و امد دارن ، عراقیا هم راحت میرن حرم دیگ بدون ماسک و ... بخاطر دریافت دو دوز واکسن
تاپیک های ماورایی ،متافیزیک آشپزی ،خوشمزهرمان و کتاب ،کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید خوشحال میشم و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...