2777
2789
من کی ازدواج میکنممم😍🙋‍♀️

اقا من تاریخ رو نمیتونم بگم ولی حس میکنم یکی از دوستان قدیمی واسطه ی ازدواجتون خواهد بود

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ سال هی وسطش کات کردیم کامل و پایدار نبودیم رابطه مفیدی نبوده ولی من وابستم😂

عزیزم ازدواجی چیزی؟ 😐تصمیم نداره بیاد جلو؟

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
هعی کلی دلم براش تنگ شده دق مرگ شدم دیگه داغونم بخدا 😭😭😭😭

حداقل میدونی به یادته اونم دلتنگه 💔چی بهتر این ک دوتا قلب دلتنگ هم میشن 

حست میگه دوباره بهم پی ام میده؟ اونم بهم فکر میکنه؟

اره پیام میده، فکر هم میکنه گاهی

ولی فعلا انگار نیاز داره یه دوره ی سکون رو بگذرونه، یه دوره همه چیز رو پاز کنه و بازبینی کنه، اگه رابطه ای داشتید و زخم هایی بهم زدید سعی کنه برطرفش کنه

بعد ازینکه این دوره رو بگذرونه میاد بیرون از غارش و دوباره ارتباط رو شروع می کنید ولی فکر نمیکنم به ازدواج برسه

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
پرستار  چرا😐

عشق منم۲۱سالشه رابطه مون هی کات و وصلی داره😐اونم پولداره ما وضع مالی مون خوبه😐چهار ساله حدودا همو میشناسیم