2777
2789
عزیزم نمیدونم چرا نگران نباش عزیزم خوب میشه رابطه تون ویس زیاد براش بفرست🥺

هعی الان استوری گذاشت برام که انقدر دوسش دارم که حاضرم صدسال تو بلاتکلیفی بمونم ولی تمومش نکنم دارم دق میکنم بخدا 😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاربر رویا کلاهبرداره دیروز لغوکاربری شد الان باز کاربری جدید ساخته

عه خوب شد گفتییییییی 🥺🥺🥺عزیزم مرسی 

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
ایا عشقم برمیگرده ?? ممکنه ی روز ازدواج کنیم?

تو تونستی بهش عشق و وفاداریت رو ثابت کنی ولی هر چقدرم وایسی برنمیگرده و ازدواجی هم باهاش درکار نیست

یه ادمی که خیلی عاقل هست، ادم منطقی و با خرد وارد زندگیت میشه، شغلش حس میکنم قاضی یا وکیل، همین چیزی هست

باید این وابستگی عاطفی رو رها کنی، این ناامیدی که تو عشق داری رو، باید انرژیت رو بذاری روی شروع جدید با یه ادم جدید، تا یه سال دیگه وارد زندگیت میشه این ادم جدید

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
هعی الان استوری گذاشت برام که انقدر دوسش دارم که حاضرم صدسال تو بلاتکلیفی بمونم ولی تمومش نکنم دارم ...

خوش به حالت برات استوری گذاشت💔😢هعی خدا

پولداره من مث اون نیستم ولی خب چند ساله درگیر همیم 😂اولین بار بود ک پولشو ب رخ کشید بیناموس

چند ساله با همین؟ چند وقته قهری؟

😔ولی من همینو دوس دارم

خب برنمیگرده، هرچقدر دوست داری میتونی صبر کنی

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !