2777
2789

فقط اینو میدونم که موافق برابری مرد و زن از همه لحاظ نیستم

و برابری توی حق و حقوق و چیزای اجتماعی و قانونی لازمه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم، تاپیکم تعطیل شد و نتونستم همونجا جوابت رو بدن پس اینجا جوابم رو میذارم

اول این که 

آقای گلزار هم در سطح فعالیت و بازی خودشون خوب بودن و اینطور صحبت کردن درست نیست

من نگفتم هرکسی آرایش میکنه یا لباسی که دوست داره میپوشه برای چشم و هم چشمیه، گفتم به طور کلی چشم و هم چشمی و غیبت سر ظاهر این و اون زیاد شده و دلیلش هم همینه که ناخودآگاه با این میل همگانی به زیبایی و احساس کمال افراطی (در سطح ظاهر و بیرون از خونه) رو به رو شدیم. اگه جنبشی صورت میگرفت و معیارهای زیبایی اصلاح می شد طبیعتاً خیلی از تنش ها هم کمتر می شد ولی خودمونم  در سطح شخصی میتونیم درش تغییر ایجاد کنیم اگه اصلا خود پوشش و ظاهر رو در سطح کامل و پوشیده ش نگه داریم، اینطوری زمینه ی خیلی از اینجور مسائل کمرنگ میشه

اون پسرایی که باشگاه میرن و موهاشون و رنگ میکنن هم مثل همین دخترایی که راجع بهشون حرف میزنیم. اونا هم برای دل خودشون این کارو میکنن (به جز عده ای) ولی طبیعتاً اونا هم تا حدی تحت تاثیر معیارهای پذیرفته شده ی جهانی هستن و مشکل از هر دو سمته ولی برای خانوما چند برابره.

بعد این که عزیزم چرا چیزی و بهم نسبت میدی که ازش اطلاع نداری؟ من نه طبق اخلاقیاتم نه طبق دینم اجازه ندارم کسی رو قضاوت یا سرزنش کنم بابت تیپ و ظاهر یا هر مسئله ی دیگه ش و هرگز هم نسبتی به کسی ندادم (تا جایی که یادم میاد) و هرگز چنین چیزی درست نیست! 

از طرفی اتفاقا من تو خونواده ای بزرگ شدم که مردی رو با شرت و حتی شلوارک دیدن بهش تذکر دادن تا رعایت کنه، مسئله ی حیا و پوشش وقتی تو فضای عمومی هستی زن و مرد نداره و عقل هم همینو میگه ولی واقعا نمیتونیم رو این توافق داشته باشیم که این مسئله برای خانوما ویژه تره چون ظرافت ها و جذابیت های ظاهریشون حتی برای خود همجنساشون خاص تره؟ و حساسیت آقایون هم نسبت به این جذابیت ها بیشتره نسبت به حساسیت خانوما به جذابیت آقایون. از طرفی تو اسلام کار کردن وظیفه ی مرده، زن هم میتونه کار کنه ولی کسی که موظفه کار کنه، کسی که موظفه وقتی جنگ شد بجنگه مرده نه زن. 

و اگه قرار بود آقایون هم محجبه باشن، این وظایف به مراتب سخت تر نمی شد؟ 

شاید اشتباه بکنم ولی بنده اینطور فکر میکنم 

روی اون ویژه تر بودن ظرافت های دخترونه و زنونه بیشتر فکر کن و در کل ممنون که نظر دادی❤