2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا این بیشعور بددهن دختر نقش رو قطع کاربری کن😡😡😡🤯🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 1725 بازدید | 71 پست

شماره ردو بدل کردنم باید ممنونع باشع خواهر محترم درسته پس چطور ایدی و فلانتون بهش دادید 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد مدرسه افتادم که مدیر میاد جداشدن کنه و ازشون تعهد بگیره😑😂

شاید عنوان تاپیکو نصفه نیمه بخونید شاید همونم نخونید، 

بعد میاید نظر میدید❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗

واقعا متاسفم که عاشق سوزوندن آدمید❗❗❗❗❗🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

الان مگه من توی این تاپیک با کی دعوا کردم که اینو میگی؟!!!!! 

اسکرین شاتایی که گذاشتم رو ببین، 

بعد بیا کامنت بزار، 

مدرسه ای امثال شمایی فداتشم، که از هر موقعیتی استفاده میکنید، برای چزوندن اینو اون❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗🤐🤐🤐🤐

👻 وارد بحث با کاربرایی که به بلوغ فکری نرسیدن و از همون کامنت اولشون مشخصه دنبال جر و بحث و بچه بازی ان نمیشم، چون‌ هرچقدرم که با استدلال هزار تا جواب بهشون بدی، باز یه جواب چرت بچگانه پیدا میکنن، تحویلت میدن، آرامشم برام خیلی مهمتر از اینه که اینجور کاربرای نوجوون و کاربرای امثال شون فکر کنن من کم آوردم و جوابی نداشتم که بهشون بدم!!!! 😄😄😄😄✌🏻✌🏻                                          میشه برای اینکه یه دوست خوب پیدا کنم، دعا کنی مهربون؟؟       آخه خیلی تنهام، اذیت میشم خب تنهایی تو زندگی، با افسردگی و وسواس فکری ای دارم     

یا خدا یه کلمه گفت شستیش😐

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
شاید عنوان تاپیکو نصفه نیمه بخونید شاید همونم نخونید،  بعد میاید نظر میدید❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ ...

عزیزم به شست خودت رحم کن😂🙏

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
نی نی یار میشه تاپیک اخرمو تعطیل کنی؟

حذف تاپیک با من نیست لطفا به لینک زیر مراجعه کنید الان قفله اما پست اول تاپیک بخونید متوجه میشید چکار کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

شاید عنوان تاپیکو نصفه نیمه بخونید شاید همونم نخونید،  بعد میاید نظر میدید❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ ...

من عنوان رو کامل خوندم توام یکم شعور داشته باش با همه دعوا داری میای ۱ صفحه کامل تایپ میکنی همش هیچه

من عنوان رو کامل خوندم توام یکم شعور داشته باش با همه دعوا داری میای ۱ صفحه کامل تایپ میکنی همش هیچه

عنوان رو کامل خوندم؟؟؟!!!! 🔫🙄

یه صفحه تایپ میکنی همش هیچه؟؟؟!!!! 😄😄😄

کجاش هیچه؟! 

اینو نگی چی بگی آخه؟😄😄

الان من دعوا دارم یا تو که همش به من توهین میکنی و میگی بیشعور و غیره و غیره، 

برا کس دیگه تاپیک زدم، 

چکار داری اصلا دخالت میکنی؟!!! 

خسته نباشی عنوانو کامل خوندی، 

تاپیک رو هم باید میخوندی، تو تاپیکم گفتم اسکرینا رو نگا کنید، 

این آدم به من فحش داده خب، 

به چه حقی باید فحش بده؟!!! 

اگرم وقت نمیزاری برای کامل خوندن تاپیک، 

وقت برای کامنت گذاشتن هم نزار، 

بیا برو خدا خیرت بده دختر جان😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕

چه بدی ای بهت کردم هی میخای با من دعوا راه بندازی؟!!!!!! 

ریپلای نکن دیگه چون جوابی نخواهی دید، 

حیف وقت که بخام برای شما بزارم که فقط دنبال دعوا هستید اونم توی همچین مکانی!!!!!!!!!! 

👻 وارد بحث با کاربرایی که به بلوغ فکری نرسیدن و از همون کامنت اولشون مشخصه دنبال جر و بحث و بچه بازی ان نمیشم، چون‌ هرچقدرم که با استدلال هزار تا جواب بهشون بدی، باز یه جواب چرت بچگانه پیدا میکنن، تحویلت میدن، آرامشم برام خیلی مهمتر از اینه که اینجور کاربرای نوجوون و کاربرای امثال شون فکر کنن من کم آوردم و جوابی نداشتم که بهشون بدم!!!! 😄😄😄😄✌🏻✌🏻                                          میشه برای اینکه یه دوست خوب پیدا کنم، دعا کنی مهربون؟؟       آخه خیلی تنهام، اذیت میشم خب تنهایی تو زندگی، با افسردگی و وسواس فکری ای دارم     

اینهمه دنبال دعوا با منه، بعد خصوصیات خودشو میزاره رو من و به من میگه با همه دعوا داری❗❗❗❗❗❗🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

من کجا با همه دعوا دارم آخه؟!!!!! 

من فقط جواب تورو دادم، تازه اونم محترمانه، 

شانس آوردی با ایوب زمانه طرفی، 

وگرنه به هرکی یه کاره بگی بیشعور..... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من اگه شانس داشتم که گیر این کاربر که واسش تاپیک زدم، نمیفتادم... 

خاهشا بس کن این بحثو، 

چکار داری به من آخه؟؟؟!! 

آدم بدشانس گیر آوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟!! 🙄