2777
2789

بخیه عمل لاپارسکوپی صفرا روز پانزده بعد عمل عمل 

یه گره داشت گره باز کردم کشیدم اندازه یه بند انگشت بود نمیخواستم بکشم خولستم گره بچینم الان زید بخبه مثل نخود زید پوست تکون میخوره دردم شده مثل درد روز اول عمل یعنی چی شده زخمم باز شده از داخل

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زخمت از داخل باز شده برو دکتر معاینه ات کنه زیادم به خودت فشار نیار دست کاری نکن

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

عزيزم خوب دست نميزدي اون گره براهمه بخيه ها هست ميرفتي دكتر برات قيچي كنه گره روقيچي ميكردي چيكار داشتي كشيدي اخه😨يه لحظه ياد عمل خودم افتادم دردم گرفت🥺اگ زود كشيدي احتمالا بخيه هات جوش نخورده باشه 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️