2777
2789
عنوان

بچه ها از چند ماهگی غریبی میکنن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8422 بازدید | 58 پست
دعاکن نصیب من بشع همچین بچه ای 😅 یاابلفضل ب حق این شب عزیز یه همچین بچه ای ب من بده 💛

خدا به دلت نگاه کنه ولی امشب انقد عصابمو خرد کرد دعواش کردم دیگه 

میشه واسه حاجتم یه دونه صلوات بفرستی؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ جالب من فک می کردم چون شیر خشکیه اینطوریه 

ن اصلا گلم یکیم میگفت بچش شیرخشکیه و خیلیییی بهش وابستس من ک دلم میخادوابستم بود هرچندسخته ولی اقلا پیش هرکسی نمیره

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
اینم فقط وقتی گشنس بغل بقیه گریه میکنخ

دقیقا پسر منه🤣

میبرنش هی بهش چیزا میدن مخصوصا مادرشوهرم نمیزارن پیش من بخوابه

غذاشو میگیره مادرشوهرم خودش بهش بده

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍

من یک عمه هستم (فوشم ندین)

بچه داداشم الان 11ماهشه اصلا تو خونشون نمیمونه میخواد بیاد پیش من 

ولی خدایی مامانش همش میده بغلم میگه حتی پیش خواهرم نمیمونه تو رو میخواد منم مثل چشمام ازش نگه داری میکنم والله مامانش ذوق میکنه ولش میکنه میره ایتراحت واسه خودش 

شماها چرا حساسین اخه مثلا بره بغل عمش چی میشه 

😐😐😂

روحتون شاد مادرم،،برادرم  
من یک عمه هستم (فوشم ندین) بچه داداشم الان 11ماهشه اصلا تو خونشون نمیمونه میخواد بیاد پیش من  ...

خب خوبی حتمن دیگ منم خواهرشوهر بزرگم خوبه مشکلی ندارم ولی وسطیه خیلیییی سلیطس 

پسرم تاالان ک ۸ماهونیمه شده همینه بشدت مستقل حتی گریه میکرد میخاست ازبغل من ک مادرشم بره بغل ی زن ِغ ...

پسر منم رفت بغل همسایه هر چی بش میگفتم بیا نمیومد روشو میکرد اونور خیلی ناراحت شدم

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
دقیقا پسر منه🤣 میبرنش هی بهش چیزا میدن مخصوصا مادرشوهرم نمیزارن پیش من بخوابه غذاشو میگیره مادرشو ...

نمیدونم چرااینجور میکنن مگ ما مادرنیستیم منم خواهرشوهرم الان دخترم داش گریه میکرد گشنش بود هی پشتشو ماساژ میداد اینوری میکرد غونوری میکرد ولی نمیداد ب من ولی بچه های خودشو حالا میگن میریم خونه عمه میگ غلط میکنین گم شین خونه

چیکارکردی ک اینطور شده رازتو بگو؟

والا كاري نكردم حس ميكنم چون تو كرونا دنيا اومد و ادم كمتر ديد اينجوري شده

من دستشويي هم برم پشت در دستشويي انقد ميشينه مامان مامان ميكنه تا بيام بيرون 😁😁😂😅😩 باباش هم خونه باشه فرقي نميكنه براش خخخ

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
والا كاري نكردم حس ميكنم چون تو كرونا دنيا اومد و ادم كمتر ديد اينجوري شده من دستشويي هم برم پشت در ...

خوش بحالت بخدا من فقط دلم میخواد بغل خواهرشوهرم نره دختر من از تول دورش شلوغه

خوش بحالت بخدا من فقط دلم میخواد بغل خواهرشوهرم نره دختر من از تول دورش شلوغه

حالا شايد نرفت بزرگتر ك شد 

البته چون زياد ميبينه اونا رو شايد عادت كرده بهشون 

ولي خوبه بعدا ك كاري بيرون داري ميتوني بزاري پيش اونا با خيال راحت انجام بدي بچه وابسته خيلي خيلي سخته هيچ كاري نميتوني بكني همه جا دنبالته😁😅

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
باز من فک میکردم دخترا اینطوری نیستن چون میگن پسرا بی مهرن

دخترا بی مهر ترشدن والله ببین بغل هرکی میره مشکلی ندارما  حتی مادرشوهرم ک شیش سال خونش نشستم کلفتیشو کردم شیش ماهه بارداربودم مستقل شدم و تو این شیش ماه بخاطر کارای سنگین نزدیک بودسقط کنم و ازاول لک بینی داشتم ولی بازخواهرشوهرام میومدن کلی جمعیت میشدن غذاشونو من درس میکردم بوی غذا همیشه میگرف منو نمیخوردم ولی یه بارم مادرشوهرم نگف تو بشین خودم درس میکنم 

ولی این خواهرشوهرم خیلی یه جوره همیشه میخواد تو زندگیم همه چیو بگیره دستش از همه چیم باخبربشه و فقط میخواد پیش اونا باشم کلن خونواده شوهرم ازونان ک میگن چ دوماد چ عروس فامیلای خودشونو ول کننو بچسبن ب ما و موفق هم شدن چون دوماداشونم از دختراشون میترسن منم ک یه دونه عروسم 

حالا خواهرشوهرم با من هم بد شده باز میخواد از طریق دخترم همش خودشو بندازه خونمون هی ب شوهرم  میگ دلم برادخترم تنگ میشه بیاید خونمون یا اونا میان 

منم حرصم میگیره دخترم بغلش میخنده