2777
2789
عنوان

بچه ها از چند ماهگی غریبی میکنن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8422 بازدید | 58 پست
این بغل هممه میره 

استارتر منم این معضل دارم دخترم ۱۷ ماهشه الان ، سه ماه پیش مادرشوهرم اومد خونمون با اینکه خیلی دیر به دیر میبینن مارو ولی ته چک میزد نه چونه میرفت بغلشون یا من کار داشتم میرفتم بیرون انگار و نه انگارش بود منم دلم میشکنه

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭میره خواهر. هر کار کنی بغل اونا میره. خون خونو میکشه

اه اینام با خونشون 

بابا باادم یه کارایی مسکننا چن روز پیش خواهرشوهرم خود ب خود حرصشو خالی کرد روم چون دختر عموی من جاریشه باهم بحث کردن مقصرهم خواهرشوهرم بوده یهو خود ب خود خودش اخلاقش گنده باخونواده شوهرشا درحدی مثلن مادرشوهرش زنگ میزنه بهش این بدون خداحافظی قط میکنه من چنروز پیش رفتم خونه خواهرشوهرم اینم اومدبچه رو اژم بگیره من کفتم خوابه میبرم بندازم زمین همونجا برگش بهم گف وای طلب داری زنگ بزنم ب داداشم ببینم من چیکارکردم ب زنت لابد دختر عموت پرت کرده و.....

بعد هی بچمو از بغلم میکشه دخترم دخترم میکنه

دختر من یکسالشه بجز بغل خودم وشوهرم بغل هیچکس نمیره روانیم کرده همش چسبیده به من

دعاکن نصیب من بشع همچین بچه ای 😅

یاابلفضل ب حق این شب عزیز یه همچین بچه ای ب من بده 💛

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
استارتر شیر خودتو می دی یا شیر خشک  من احساس می کنم شیر مادریا وابسته ترن  من ک پسرم سین ...

من شیرخودمومیدم الان ۸ونیم ماهشه هیچ فرقی نکرده من انگار براش غریبه ترم‌

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن