2777
2789
عنوان

بچه ها از چند ماهگی غریبی میکنن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8422 بازدید | 58 پست
حالا شايد نرفت بزرگتر ك شد  البته چون زياد ميبينه اونا رو شايد عادت كرده بهشون  ولي خوبه ...

دنبالم باشه عمرا بزارم پیششون ب من بی احترامی میکنن منو هی نیش میزنن فقط کارکردنمو میخوان بعد بچمو از بغلم میگیرن میبرن گریه هم کردنی نمیارن

غصه نخور عزیزم

من نمونه ای دیدم

بچه خیلی خونگرم بود قشنگ بغل همه میامد

میخندید بازی میکرد

میامد دراتاق در میزد صدامون میکرد

تا 2سالگی

بعدش ک مادرش یه جنجالی شروع کرد

ما دیگ صدای اون بچه رو نشنیدیم

ب راحتی هم مارو فراموش کرده

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش من جای تو بودم پسرم کنار بقیه می موند الان سه سال و نیمشه اصلا از من جدا نمیشه بدون من حتی با باباش جایی نمیره مگه در حد ده دقیقه بیشتر بشه میگه برگردیم حتی ارایشگاه مجبورم ببرمش با خودم 

چیکارکرد؟

بچه رو دعوا میکرد ک طرف ما نیاد

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
پسر منم رفت بغل همسایه هر چی بش میگفتم بیا نمیومد روشو میکرد اونور خیلی ناراحت شدم

الهی عزیزم درکت میکنم پسرم ک جلوهمه منوضایع میکنه بعضیام خوششون میادمیگن عع دوستت نداره

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
والا كاري نكردم حس ميكنم چون تو كرونا دنيا اومد و ادم كمتر ديد اينجوري شده من دستشويي هم برم پشت در ...

ای جونم ،چندوقتشه؟

من زبادمیرم اینوراونور پیش مادرشوهرو ...خونه مامانمم زیادمیرم فک کنم واسه همینه خیلی مستقله دلم میخواد بغل کسایی ک میدونم چ ادمایین نره و بدون منم جایی نره 

ان شاءالله بزرگتربشن مارو ب همههه ترجیح بدن 🤲من اینقد احساساتیم

منم تازه همین خواهرشوهر عتیقم ک همش میخوادتو زندگیم دخالت کنه ب دخترم میگ من میگی عمه جون عمه نه هاااا عمه جوووون میخواستم یگم بچه های کدومتون ب عمه هاشون گفتن عمه جون ک این بگه ولی خب گفتم بگم جررررم میده

منم تازه همین خواهرشوهر عتیقم ک همش میخوادتو زندگیم دخالت کنه ب دخترم میگ من میگی عمه جون عمه نه هاا ...

اه اه اه🤢🤢چ ازخود راضی عمه جووون😕 وای خدابدادت برسه