2777
2789

تو تاپیک قبلیم گفتم شوهرم کرونا داره میخواستم برم نذاشت درو قفل کرد یسری از خانوما گفتن چون مریضه بمون منم دلم سوخت موندم یکشنبه شب کلی فحش بارونم کرد که تو بمن نمیرسی بعدم گفت باید از خونه بری بیرون هی هلم میداد میگفت زود باش برو منم اومدم با بچه ام بیرون زنگ زدم پلیس اومد صورتجلسه کرده یکشنبه برم شکایت کنم حالا داره این پیامارو میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی فرصت میدی به آدم اشتباهی نتیجه اش میشه همین!

یه سری خانم ها حتما باید شوهره رسما از خونه بیرونشون کنه تا به خودشون بیان!!!

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
حاجت دارا بیاید ایسگاه صلواتیههههه

دوصلوات با ی آمین لطفا😐🤞🏻😂

من رهام دختری که تلاش میکنه برای رسیدن به آرزوهاش.اگه دوست داشتی میتونی به انلاین شاپش سر بزنی و بهش کمک کنی برای رسیدن به ارزوهاش😍ازطریق این لینک بیا پیجم🥰https://www.instagram.com/raha_.shop_/
ب پربازدید خوش امدید✌️🙃

حالا ک جلوی در وایستادی، ی پذیرایی ام بکن دیگ😑😂

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....