ما سیر رو با زردچوبه و روغن تفت میدیم حسابی ، گوجه رو پوره میکنیم میریزیم توش بعدم درش رو میزاریم بپزه و جا بیفته ، آخر سر هم بهش یکی الی دو تا تخم مرغ میریزیم و حسابی هم میزنیم یک دست بشه
می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اتفاقا بادمجونم توش باشه خوشمزه میشه ،پیازو تفت بده ، گوجه رو رنده کن و ادویه بزن و خوب تفت بده، آب بریز توش بذار جوش بیاد بعد درشو بذار که با شعله کم جا بیفته، اگه دوست داشتی سیب زمینی و بادمجونم سرخ کن بریز توش ...
ما هیچوقت تخم مرغ نمیزنیم توش🙄 روغن که میندازه خیلی خوشمزه میشه😋 الباه شاید دفعه اول خوب در نیاری ، تا قلقش دستت بیاد و خودت متوجه شی چیا بهش اضافه کنی که خیلی خوب شه