2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یکی دوتا کافی شاپ قرارداد ببند چند نوع کیک ببر براشون واسه نمونه اگه دوست داشتن حتما سفارش میدن
از صدای گذر آب بود که من فهمیدم؛ تندتر از آب روان عمر روان می گذرد... زندگی را نفسی ارزش غم نیست,آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست...!!!
اگه کیک هات خوب باشه چرا ک نه؟میتونی سفارش بگیری برای مهد ها و… اگه دیزاینم بلد باشی ک کیکای ترلد میتونی درست کنی
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
نزدیک خونه ما ی مغازه بود، خیی مغازش جالب نبود، ولی خب با همون کیک های ساده مثل کیک یزدی و پای سیب(خیی سادش ) شروع کرد، الان اون مغازه رو بزرگ و خیلی شبک کردن. زدن تو کاره شیرینی های تر و این ایام هم زولبیا و بامیه. چرا نشه عزیزم ، میشه. فقط باید آگهی کنی. اگر بتونی به بوفه مدارس و دانشگاه هم ببری واسه فروش خیلی خوبه. تو دانشگاه نزدیکه ظهر یا غروب و صبح های زود.
ربِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِین
عزیزم میتونی با ی سوپری جایی هماهنگ کنی بسته بندی کنی بفروشه و ی درصدی خودش بگیره
دختر ک داشته باشی... اگه همه دنیا هم ترکت کنن، دخترت باهاته...                عاشقتم دخترکم   
بوفه دانشگاه ما خانومه کیک خونگی درست میکرد میفروخت خیلی هم درامد داشت :))
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...