2777
2789

۳سالشه شربت فلوکستین وهالوپریدول میدم بهش الان ۳روزه دستشویی نرفته باعرض معذرت فشار میده خون میاد ازش چکار کنم

همیشه روزگار بامن ساز مخالف زد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فلوکستین میدی؟؟؟ بیش فعاله؟؟ اون خودش یبوست میاره

خاکشیر و نبات و‌گلاب قاطی کن بده

میوه زیاد بده

تو غذاهاشم روغن زیتوم بدون بو بریز

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

میوه و سبزی آلوچه و لواشک 

تو میوه ها انجیر و انگور عالین 

ویتامین سی بده 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟

آخی کاش زودتر اقدام میکردی تا اذیت نمیشد،نصف استکان شربت لاکسی ژل بده،خیار هم دوسه تا بده تا شب راحت میشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

فعلا از داروخانه شیاف گلیسیرین بگیر که مشکل امروزش حل بشه

ار فردا هر روز صبح که بیدار شد اول یک لیوان آب بهش بده ناشتا بخوره

بعدم تو غذاهاش از بروکلی و سبزیجات بیشتر استفاده کن و همینطور سوم و آش که مایع هست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

فعلا براش یه شیاف بذار تا راحت بشه ، برای یبوست هم روغن زیتون و کره به غذاهاش اضافه کن . آلو و انجیر و خرما هم عالیه. البته این برای یبوست عادی هست اگه مشکل جدی داره باید ببری دکتر

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم