2777
2789
عنوان

دخترم یبوست شدید داره خون میاد ازش چی بدم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 49 پست

باید بره دکتر سهل انگاری نکن بچه داغون میشه ممکنه کارش به عمل بکشه پسرمنم همیشه یبوسته بردم دکتر اونم شربت انجیر داده روزی 2 قاشق بایدبهش بدم چون غذاهم نمیخوره اینطوری میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر .‌از فامیلا بودن  بردن دکتر فهمیدن مشکل روده داره .

کلی دکتر برده بود کلی دارو شربت و‌..‌ حتی از عطاریها کلی گیاه و.....

ولی اخرش در ازمایشات دیدن 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
ببرش دکتر خیلی کوچولوعه  گوجه ، سبزیجات، انجیر، هلو ، کیوی ،و میوه ها   روغن زیتون هم بخ ...

دختر منم خیلی یبوست میشد 

ولی با همین تند تند میوه و مایعات و سوپ دادن روبراهش کردم 

دختر منم همین در حد زخم و خون اینا بود ☹️☹️😭

نمیدونم من نشنیدم اطرافم بی اختیاری بگیرن ولی دچار شقاق وبواسیر اینجور چیزا میشن عملشم دردناکه 

دختر دوست صمیمی خودم اینجوری شد طوری شد ک شلوارش رو کثیف میکرد متوجه نمی شد اول حدود 30 سانت از روده رو برداشتن و الان چند ساله داره هر سال بوتاکس تزریق میکنه

خدایا شکرت .....

مراجعه کنید به دکتر

شازده کوچولو گفت : از کِی اوضاع بهتر میشه؟!                      روباه گفت: از وقتی بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره🎶  اگر دیر جواب میدم به این خاطره که زیاد آنلاین نمیشم و اعلاناتم رو چک نمیکنم🙏🏻🧡

قبل از مدفوع براش چرب كن حتما با پماد ويتامين آ

هر روز بهش انجير بده الو اب و مايعات زياد..

شكمش رو با روغن ماساژ بده در جهت حركت روده ها

يبوست خيلي بده و اين زخم بدتر 

مراقب باش يبوست نگيره و زخم ماندگار نشه