2777
2789
عنوان

حالم بد خرابه😔

265 بازدید | 13 پست

دلم بد گرفته هیچ چیزی درست پیش نمیره هرروز استرس بیشتری داره بهم میاد مثل خوره افتاده به جونم فکروخیال 

نمیتونم خودمو اروم کنم خیلی فشاررومه بنظرتون نمیخوام موضوع خاصی رو اشاره کنم خستم خیلی خسته تا حدی که فقط سرمو بزارم بمیرم😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدت به خدا باشه روزا میگذرن آخ که چقدر من اینطوری حرف زدم ولی الان که یه مدت گذشته ... 

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇
امیدت به خدا باشه روزا میگذرن آخ که چقدر من اینطوری حرف زدم ولی الان که یه مدت گذشته ... 

من حرف نمیزنم همیشه سکوتم ولی اوضام بد خرابه خیلی وقته نمیتونم اروم بشم

من حرف نمیزنم همیشه سکوتم ولی اوضام بد خرابه خیلی وقته نمیتونم اروم بشم

الهی 💔

میفهمم خیلی سخته ولی میگذره کدوم روز نگذشته ؟ :)

از خدا میخوام به قلبت ارامش بده 

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇
عزیزم قوی باش همیشه یه راهی هست باور کن اگه بدونی الان من در چچه وضعیتیم چقدر بدبختی و مشکلات دارم و ...

هرکسی شرایط وظرفیت خودشو داره من تحمل یسری چیزارو ندارم کم اوردم