2777
2789
عنوان

راه حل همه ی گرفتاریایی که برات پیش میاد فقط اینه🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 28 پست
ایشالا به خواستت میرسی گلم ولی حتما اینکارو بکن نشد ک از معجزاتی ک ب چشم دیدم بگم ولی تو بدون که معع ...

انشالله ممنونم که گفتی

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چه جالب😻 حتما از امشب شروع میکنم ممنونم که به ما هم گفتی😻❤️🙏🏻

حتما این کارو بکن مهربونم ایشالا مشکلاتت حل میشه آرزوی قلبی من اینه ک دوستامم مثل خودم راه درست رسیدن به خاسته هاشونو پیدا کنن

عزیزم میشه بیشتر یادم بدی؟ یعنی اول بنویسم فلان چیزا رو میخوام بعد دوباره پایین بنویسم بهش رسیدم؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
عزیزم میشه بیشتر یادم بدی؟ یعنی اول بنویسم فلان چیزا رو میخوام بعد دوباره پایین بنویسم بهش رسیدم؟

ببین عزیزم به مدت چهل شب این کارو انجام بده و اصلاااا نگو الکیه بابا فلانه بیساره اصن فک کن که بایددد اینگارو انجام بدی و اگه ندی به چیزی کع میخای نمیرسی بعد ی کاغذ بردار شب موقع خواب معمولا ساکت تره ولی هرموقع ک ساکته همه جا و تمرکز داری برو روی ی کاغذ اول از خدا تشکر کن بابت همه چی حتی اگه شام نون خالی خوردی بنویس خدایا شکرت که امشب حتی ئ تیکه نون خالی داشتم بخوزم از همه چی بنویس حتی اگه خونت کوچیکه و مستاجری و از خودت راضی نیسی بنویس خدایا شکرت که ی سقف دارم که زیرش زندگی کنم بعد برو ی خط بعد بنویس خدایا من اینو میخوام اونو میخام از چیزایی که میخای بنویس و براش دلیل بیار مثلا بنویس خدایا من یه خونه ی بزرگ تر میخام چون دلم میخاد بچه هام تو رفاه بیشتری زندگی کنن و من  از خوشحالی اونا خوشحال میشم بعد بنویس اگ ب فلان چیز برسم سربلند میشم و قول بده به خدا ک ایمانت بیشتر بشه بگوخدایا قول میدم ایمانم ذره ای کم نشه نسبت بهت و روز ب روز ایمانم نسبت بهت قوی تر بشع و در نهایتم ی جور بنویس انگاری ب همه اونا رسیدب بگو خدای مهربونم من به اون خونه ای ک میخاسم رسیدم ممنونم ک دعامو مستجاب کردی الان حس خیلی خوبی دارم و این چیزا بعد کاغذرو تا کن پشتش بنویس برسد ب دست خدای مهربانم و اسمتو بنویس و بگو دوستت دارم خدای مهربانم و بزارش تو ی پاکتی جایی اما بعد ۴۰ روز هی ب سراغش نرو و هی بعش فکر نکن فراموشش کن و تهه دلت امیدوار باش ک داره همه چیز برات فراهم میشه و نیاز ب وقت داره بعد ک ب خاستت رسیدی کاغذو دور نریز بنداز تو اب روان

چه رمانتیک آره من همچین چیز رو شنیده بودم زیاد اهمیت ندادم ولی الان وقتی اینجوری گفتی یه طوری شدم منم یه جورهای معجزه های خدا دیدم ممنون این تاپیک پر انرژی رو زدی 

ان شااالله به خواستها های دلت برسی همیشه شاد خوشبخت باشی😍❤🌹🖒

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
چه رمانتیک آره من همچین چیز رو شنیده بودم زیاد اهمیت ندادم ولی الان وقتی اینجوری گفتی یه طوری شدم من ...

ای جونم قربونت برم واس این دعای قشنگت خدا شاهده من فقد و فقد دلم میخاد دل بنده های خدارو شاد کنم تا خدا دلمو شاد کنه ایشالا ب خاستت برسی خاهرم ولی خیلیا تاپیگو دیدن و نیومدن داخل فک کردن چرتو پرته اما من بازپ این تاپیکو میزنم تا کسان بیشتری ازین روش استفاده کنن و دلشون شاد بشه

ای جونم قربونت برم واس این دعای قشنگت خدا شاهده من فقد و فقد دلم میخاد دل بنده های خدارو شاد کنم تا ...

فدات عزیزم بهترین ها برات ارزو میکنم دوست عزیز مهربون واقعا قلب مهربونی داری 😍❤

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
😍😍😍ای جونم شما قلبت مهربون ترع ک کلی حس خوب بهم تزریق کردی

سپاسگذارم دوست عزیز مهربون واقعیت گفتم مهربون 😊🌹

ببین عزیزم به مدت چهل شب این کارو انجام بده و اصلاااا نگو الکیه بابا فلانه بیساره اصن فک کن که بایدد ...

ممنون گلم حتما انجامش میدم،فقط یه سوال دارم، یه خواسته رو هرشب باید بنویسم؟؟ مثلا خونه بزرگتر بخوام هرشب باید اونو بنویسم؟ یا هرشب خواسته های مختلف میتونه باشه؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
ممنون گلم حتما انجامش میدم،فقط یه سوال دارم، یه خواسته رو هرشب باید بنویسم؟؟ مثلا خونه بزرگتر بخوام ...

هرشب باید همون قبلیارو تکرار کنی تا جایی ک دیگ باورت بشه تو ب اون چیرایی ک میخای میرسی هرچنتا خواسته هم ک میخای اشکال نداره هرشب همشونو بنویس