2777
2789

من خیلی زودعصبی میشم الان چندسالیه که وضعم بدترشده سرچیزای خیلی کوچیک که ارزش ندارن عصبی میشم طوری که حس می کنم قلبم دردمیگیره چندبارخواستم برم دکتراعصاب وروان ولی همسرم اجازه ندادامروزپسرکوچیکم به همسرم گفت تومامان روانتخاب کردی، همسرم بهش گفت چرا؟، بهش گفته نمیشدیه مامان آروم ترانتخاب می کردی این خیلی عصبی میشه 

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

دلم برای بچه ام سوخت تصمیم گرفت برم دکترچون مادرم هم مشکل اعصاب داشت وبه شدت من وبرادروخواهرم اذیت بودیم بنظرتون کاردرستی می کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوني كه اعصابتونو خورد ميكنه رو ببرين دكتر

کسی اعصابموخوردنمیکنه گاهی دخترم وپسرم باهم بحثشون میشه من عصبی میشم همسرم میگه اصلامهم نیس توزیادی حساسی ولی به خدادست خودم نیس

حتما برو روانپزشک، تا بهت کمک کنه طعم یک زندگی با ارامش رو بچشی عزیزم

منم دوس دارم برم ولی میترسم چون بعضی ازاطرافیانم رفتن بدترشدن بایدتحقیق کنم دکترخوب پیداکنم ممنون ازراهنماییت

دکتر حتما برو.....مشاور برو صحبت کن...البته دکتر بری قرص های آرامش بخش میده همش می خوابی....

سعی کن وقتی عصبانی میشی اعداد رووازز۱۰۰ بر عکس بشماری تا ذهنت منحرف بشه از عصبانیت.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
خودتو به بیخیالی بزن هر وقت هم عصبانی میشی یه نفس عمیق بکش و سعی از اونجا دور بشی وقتی که کامل آرامش ...

آره این مدت هم سعی کردم کنترل کنم ولی خودم اذیتم 

دکتر حتما برو.....مشاور برو صحبت کن...البته دکتر بری قرص های آرامش بخش میده همش می خوابی.... سعی کن ...

حتمان امتحان می کنم