2777
2789
عنوان

میکرونیدلینگ

174 بازدید | 2 پست

خانما کسی تا حالا برای جوشاش میکرونیدلینگ انجام داده نتیجه بگیره؟؟من روی صورتم جای جوش دارم شنیدم بهترین روش همینه من خودم مشهدیم اگه جایی سراغ دارین معرفی کنین

قیمتشو تعداد جلساتشم بگین چطوریه؟🙏

قرار دادن سوزن در پوست به نظر کاری حرفه‌ای است، اما با توجه به اینکه میکرونیدلینگ عملی است که باید مرتباً تکرار شود، هزینه های بالا می تواند فشار مالی به فرد بیاورد، به همین دلیل برخی ترجیح می دهند از روش میکرونیدلینگ در منزل استفاده نمایند. در مقاله میکرونیدلینگ خانگی چیست به این مبحث ب طور جامع پرداختهایم. 

اگر می خواهید از روش میکرونیدلینگ برای جوانسازی پوست خود بهره ببرید می توانید با خواندن مقاله " میکرونیدلینگ چیست و کاربردهای آن برای جوانسازی پوست " با کاربردها و مراقبت های قبل و بعد از درمان همچنین عوارض استفاده از نیدل های ریز آشنا شوید.

با توجه به اینکه بیس میکرونیدلینگ ، سوزن و فرو رفتن آن در پوست می باشد ، باید همواره ایمنی و رعایت نکات بهداشتی مورد توجه قرار بگیرد. لوازم مورد نیاز برای انجام میکرونیدلینگ برای انجام میکرونیدلینگ در منزل باید حداقل وسایل مورد نیاز برای انجام این عمل را در اختیار داشت. این ادوات از قرار زیر است.

قیمت دستگاه درمارولر مناسب در هزینه انجام میکرونیدلینگ در خانه تاثیر گذار است. همچنین خرید و قیمت دستگاه درماپن مناسب برای اطمینان از کیفیت انجام کار اهمیت دارد.

بهترین دستگاه های میکرونیدلینگ در خانه

برای انجام میکرونیدلینگ در خانه نباید از دستگاه های بسیار پیشرفته و تخصصی استفاده کرد. 

البته قیمت دستگاه میکرونیدلینگ  خانگی مناسب ، با کیفیت عملکرد بالا ، در کاهش ریسک و به صرفه بودن عمل میکرونیدلینگ خانگی و ترمیم پوست بسیار تاثیر گذار است. دستگاههایی که می تواند این شرایط را مهیا کند، دستگاه درمارولر و دستگاه درماپن می باشند. این دستگاه ها در عین سادگی و ایمن بودنشان در صورت استفاده درست از آنها ، می توانند نتایج و بازده بسیار خوبی از خود بجا بگذارند.

دستگاه درماپن خانگی

خرید درماپن مناسب برای اطمینان از کیفیت انجام کار اهمیت فراوانی دارد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.