اونایی که سقط زیره ۳ماه داشتن به دلیله تشکیل نشدنه قلب یا رشد نکردنه جنین یا بارداری پوچ یا خارج از رحم هرچی...سقط کردن و بعد باردار شدن و بارداریشون سالم بود بیان بگن ماها یکم انرژی بگیریم...بلاخره تو این سایت خیلیا دنباله یکم انرژی مثبتن
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بارداری اولم تو ده هفته موند و سه هفته بعدش یعنی ۱۳ هفته تو خونه سقط شد ۴ ماه بعدش دخترم رو باردار ...
ممنون عزیزم بابته اینکه تجربتو گفتی....خدا برات دخترتو نگهداره...وقتی سقط کردی دارویی آزمایشی چیزی انجام ندادی دلیلشو بفهمی؟
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
یکی از آشناهای ما ماه اول سقط کرد بخاطر اینکه زمین خوردن ، درست همون ماه بعدش دوباره باردار شد ، الا ...
ای جان..انشاالله خدا بچشو براش نگه داره