2777
2789
عنوان

لطفا هرکی انلاینه بیاد

63 بازدید | 12 پست

سلام ب همگی من بعد کرونا حس بویایی و چشایی ندارم چیکار کنم میترسم برنگرده  لطفا کمکم کنید

من عاشق سریال گودال و خاندان کوچوالی ها هستم و مث کاراجا ی شخصیت مغرور و شجاع دارم

برمیگرده خواهر منم اینجوری بود برگشت

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو برنامع طبیب امروز میگفت شیربادوم و دمنوش بابونه اسطوخودوس خوبه و بخار بابونه و گیاه ها خعلی موثره

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
تو برنامع طبیب امروز میگفت شیربادوم و دمنوش بابونه اسطوخودوس خوبه و بخار بابونه و گیاه ها خعلی موثره

اینارو ندارم  

من عاشق سریال گودال و خاندان کوچوالی ها هستم و مث کاراجا ی شخصیت مغرور و شجاع دارم
چه مدت بعد ؟ چیکار کرد اجی؟

تا یک ماه بعدش برگشت کامل 

هیچ کاری نکرد وقتی کروناش خوب شد دیگه عادی بود بعدش کم کم برگشت

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
منم اینجوری‌بودم تا پنج ماه بعدشم حس بویای نداشتم هرچی ام میخوردم مزه پیاز میداد وله خوب شدم فروردین ...

وااااااااااااااااااای نگو تورو خدا  

تا یک ماه بعدش برگشت کامل  هیچ کاری نکرد وقتی کروناش خوب شد دیگه عادی بود بعدش کم کم برگشت

اهان خدا کنه منم برگرده میتسم همین جوری بمونم بخدا افسرده شدم

اینارو ندارم    

از عطاری بخر یا بگو بخرن برات بیارن

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
اهان خدا کنه منم برگرده میتسم همین جوری بمونم بخدا افسرده شدم

نه بابا اصلا نگران نباش برمیگرده