2777
2789
عنوان

میخام جهیزیه بچینم بیاین عکس

473 بازدید | 32 پست

پیشنهادتون چیه در کل تجربیاتتون رو بنویسید دوس ندارم کسی بیاد خونمون ببینه جهیزیرپ در این‌مورد هم راهنمایی کنید ک چطور عنوان کنم و البته ک عروسی هم نمیگیرم همه وسایل رو ببرم ؟ یا کم کم کسی ایراد گرفت چی بگم چی نگم تعداد کم بچینیم یا نچینیم همه وسایل رو در بیارم در نیارم اگه عکسی دارید از جهیزیون بزارید ایده بگیرم بوس به کله تنک تکتون واسم دعا کنید این دم آخری همه چیز به خیر و خوشی تموم بشه 🌹❤️❤️❤️

عزیزم پارسال عروسیم بود به کسی انقدر رو نده که چیزی بگه هرکی هرچی گفت سریع جواب بده تا دیگه جرعت نکنه چیزی بگه 

دوما اینکه مبارکت باشه خوشبخت بشی 💓💓💓 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه رو باهم ببر .انقدر بخاطر بقیه سبک زندگیتو عوض نکن .اینجوری تو زندگی داغون میشی ،باید مث موج سواری تو بالا پایین زندگی تعادل داشته باشی ،چرا دوست نداری ببینن؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

همه رو باهم ببر .انقدر بخاطر بقیه سبک زندگیتو عوض نکن .اینجوری تو زندگی داغون میشی ،باید مث موج سوار ...

خانواده پدری همسرممم خیلی ایراد میگیرن حس میکنم من پولی ک واس جهیزیه گذاشته بودم رو ترجیح دارم زمین بگیرم و بسازیم فعلا در حد دیوار چینی و ایناست ولی خب مامانم با اون پول خیلی چیزا میتونست بگیره ک من گفتم نمیخام ماشین ظرفشویی و بخارشویی و اینارو نگرفتم ولی خب بقیش هست حالا حس‌میکنم دوس ندارم بیان ببینن آخه عروسیم نمیگیرم 

خوشبخت باشید قلبم عکس از جهیزیه نداری؟‌🥺

دارم عزیزم از کجا میخوای

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

سلام عزیزم انشاالله خوشبخت بشین

همه رو ببر ولی قبل از اینکه ببری مشخص کن که هر کدوم مال کجاست مثلا وسایل اتاق رو بزار دم در اتاق وسایل آشپزخونه دم آشپزخونه و... تا موقع چیدن خسته و گیج نشی

بعدم کلید خونتون رو بردارید حالا اگه همسرت هم با شما موافقه ک بده اون ، هرکس گفت بگو کلید دست همسرم و خوشش نمیاد کسی بیاد جهاز ببینه

اگه هم ن که خودت بردار و بگو که از این مراسم جهاز بینی و... خورشت نمیاد 

اگه خونه خودته همه رو دربیار استفاده کن لذت ببر وسایل برقی رو تو یه کابینت جدا بذار برای داخل کابینتا ارگانایزر بگیر 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

خانواده پدری همسرممم خیلی ایراد میگیرن حس میکنم من پولی ک واس جهیزیه گذاشته بودم رو ترجیح دارم زمین ...

ظرفشویی و بخارشور مگه از واجباته؟؟؟ اتفاقا الان با اعتماد ب نفس ظاهر شو جلوشون .مام عروسی نگرفتیم بجاش خونمون رو ب بهترین نحو ساختیم همه جا هم با افتخار میگم از عروسی گذشتم تا صاحب خونه بشم.الان شکرخدا وضع زندگیمون از همه اونایی ک عروسی و بریز بپاش گرفتن بهتره(اطرافیان) . بخوای از نقد و انتقادا فرار کنی یجا گیرت میندازن . 

عشقم میگم شما بزارید من ایده بگیرم فعلا خونه بابام شبیه سمساریه😭🤣

ای جانممم.ماشالله چقدم زیاده .چشم بد دور باشه ازت .اگه فعلا نمیری خونه خودت خیلیاشو بذار رفتی تو خونه ببر استفاده کن .وسیله نو تو خونه ی نو. خیلی حال میده🫠