2777
2789

دبی نیستم ولی کلااااا مهاجرت خیلی خوبه من خودم استانبولم

حتما مهاجرت کن 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طریق خرید ملک شرکتی میشناسید که معتبر باشه واسه اقامت

نه من چهار سال پیش رفتم خاطرم نیست ولی شب از همسرم میپرسم 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
دبی نیستم ولی کلااااا مهاجرت خیلی خوبه من خودم استانبولم حتما مهاجرت کن 

ما هم میخواییم مهاجرت کنیم استانبول 

خوبه ؟ 

بعد چند مدت جا افتادگی پیدا کردین ؟ 

قیمتا چجورن؟

حالا نمیشه اثر انگشت بزنم به جای امضا؟🤨
ما هم میخواییم مهاجرت کنیم استانبول  خوبه ؟  بعد چند مدت جا افتادگی پیدا کردین ؟  ...

استانبول عالیه!

من چهار سالی میشه اونجام سال اولی یکم سخت بود از همه دور بودم و اینا ولی از بس مزایا داره اینا به چشم نیومد هزینه ها خیلی ارزون تر از ایران هست از ملک بگیرید تا خورد و خوراک روزانه برای اینکه خودت متوجه بشی میتونی یه کالا رو به عبارت ترکی بزنی توی گوگل 

دیگه سایت ها و آنلاین شاپ ها باز میشن میتونی به لیر قیمت هارو ببینی مثلا من آب معدنی میخرم 2 لیر 2 لیر واسه من خیلی ارزونه ولی تو ایران میشه 5 هزار تومان 

دبی نیستم ولی کلااااا مهاجرت خیلی خوبه من خودم استانبولم حتما مهاجرت کن 

الان حدودا چقد هزینه باید کنیم تا بتونیم مهاجرت کنیم به استانبول یا کلا ترکیه

تیکر به وقت تولد ‌پسرکم🥰😘
الان حدودا چقد هزینه باید کنیم تا بتونیم مهاجرت کنیم به استانبول یا کلا ترکیه

بستگی داره چه سطح زندگی ای بخوای داشته باشی