2777
2789

دو نفریم و همین قدر سبزی دارم

تا حالا درست نکردم

تروخدا بهم یاد بدین😋

من شیفت عصرم دوستم صبح

باید الآن شروع کنم درست کردن

گردو دارم زرشک ندارم خودمم زرشک دوس ندارم خونه دانشجوییه😖

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋

توش یه سیب زمینی رنده کن . به اندازه ای که دوست داری توش سبزی بریز نیاز به زرشک گردو هم نیست . پیاز داشتی رنده کن . بعد ادویه و  تخم مرغ . حالا بریز تو روغن . 

عالی میشه 

از طرف یک شمالی 🤗

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد فرشتون منو یاده قدیما انداخت😌

بهش ۵تا تخم مرغ بزن نمک و فلفل و یکم زردچوبه گردو خرد شده هم بزن میتونی یکم اردم بزنی نزدی هم مهم نیست برای انسجامشه بد قشنگ مخلوط کن بریز تو روغن داغه داغ سرخ شه

این کلیپ خودمه ببینش

البته من توش زرشک هم ریختم

نمیدونم بدون زرشک چطور میشه

https://sarashpazpapion.com/video/8b53454d22e6f5282d590a3ce96057d8

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

بزار یخ سبزی کامل باز بشه 

زرد چوبه و نمک و ی کم فلفل بزن بهشون 

بعدش ۲ یا۳ تا تخم مرغ

و گردو بزار خوب مخلوط کن

روغن و بریز تو تابه بزار داغ بشه بعدش مواد و بریز تو تابلو 

لبخند تو خلاصه همه خوبی هاست همین که توبخندی دنیا ازآن‌من است

وزنش رو نمیدونی.من برای ۲۰۰ گرم سبزی دو تا تخم مرغ بزرگ میزنم.نمک.فلفل.زردچوبه.کمی شوید.خیلی خیلی کم شنبلیله در حد نصف قاشق چای خوری.اویش.یه نقطه پودر سیر.دو قاشق آرد گندم و یا ارد سوخاری.روغن که داغ شد یا همه رو با هم بریز یا قاشق قاشق.زیرشو کم کن سرخ شر برش گردون.ضخیم هم نباشه

ببین اون سبزیتو بزار یخش باز بشه.

سه تا تخم مرغ بشکون و دوتاقاشق ارد و ادویه و نمک بعد سبزیتو بریز هم بزن خوب..بعد تو ماهیتابه روعن بریز داع که شد کوکوتو یکم بریز پهنش کن بعد گردوهای خوردشدتو بریز بعد باقی مواد کوکو زیرشو کم کن سدخ بشه و بعد پشت ورو کن

گردو رو با گوشکوب بکوب .سبزیت بسته چخبره..۴ تا تخم مرغ بزن نمک و زردچوبه ام بزن با گردو و سبزی کامل هم بزن موادت یک دست که شد روغن بریز یهو بریز توی ماهیتابه موادتو صاف کن یک دست بشه درشو بزار زیرشم کن کن سرخ شد چارتیکش کن برگردون

💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم

عزیزم شما یه پیاز متوسط رنده کن با چند حبه سیر نمک زردچوبه وتخم مرغ ۲یا۳عدد خوب هم بزن نه شل باشه نه سفت روغن داغ کن سرخ کن

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
چقد فرشتون منو یاده قدیما انداخت😌 بهش ۵تا تخم مرغ بزن نمک و فلفل و یکم زردچوبه گردو خرد شده هم بزن ...

ببین برا انقد سبزی ۵ تا تخم مرغ زیاد نیس؟

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋
من اولین بار این دستورو میبینم چه جالب🤔

خیلی عالی میشه . من واسه یکی از دوستای تهرانیم درست کردن داشت شاخ در میاورد هیی میگفت گوشت داره گردو چرخ کرد میگفتم به خدا همینا توشه

فقط سیب زمینی نچته باشه . با دنده ریز رنده کنی‌بهتره

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .