2777
2789
عنوان

سلام کرونا دلتا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من چی بگم دوساله پامو از خونه بیرون نذاشتم باز درگیر شدم.مطمئن نیستم کروناست ولی علائم دارم

اخی عزیزه دلم خدا نذاره هیچ کسی عذاب این ویروسو بکشه دلم برای روزای خوبم تنگ شده 

اخی عزیزه دلم خدا نذاره هیچ کسی عذاب این ویروسو بکشه دلم برای روزای خوبم تنگ شده 

میدونم از چی میسوزم؟

از اینکه دوساله بخاطر بچم هیچ جا نرفتم.کلا قرنطینه ایم

بعد خواهرشوهر نگو کرونا داره و به ما نگفتن.مادرشوهرم زنگ زد به شوهرم که بیا کارت دارم و فلان

شوهرم رفت کارشو انجام بده.اونجا خواهرش تازه گفته من کرونا دارم با فاصله بشین

حتی خواهر و مادرش ماسکم نزده بودن

شوهرم از اونجا گرفت و منم از شوهرم.با بچه کوچیک دارم روزای جهنمی میگذرونم.دو تا ماسک مدام رو صورتمه.بچم بیقراری میکنه .نمیدونم چه خاکی تو سرم بکنم

میدونم از چی میسوزم؟ از اینکه دوساله بخاطر بچم هیچ جا نرفتم.کلا قرنطینه ایم بعد خواهرشوهر نگو کرون ...

ای خداااا بمیرم برای این بچه واقعا اخرت بیخیالیه که با داشتن این مریضی عین گاوا رفتار بکن چه جوری انقدر بی وجدانن 

واااای خدا چه مریضی بدیه دیگه نمیدونم تا کی بمونم تا خوب بشم همه چیم رو هواس شوهرم روی جا داره اتیش میگیره منم اینجورم اخ کسی که میدونه ناقل چرا عین گاوا رفتار میکنه میزه تو نفس ادمای دیگه ای خداااا تازه ببین چه جورم صف گرفتن برن شمالو جاهای دیگه اخ تو مغز اینا چی میگذره 

ای خداااا بمیرم برای این بچه واقعا اخرت بیخیالیه که با داشتن این مریضی عین گاوا رفتار بکن چه جوری ان ...

الان اصلا حال خودم مهم نیست.نگران بچمم.خیلی وابستمه.مدام بغل میخواد.هی نگران سلامتیشم هستم

الان سه شبه خواب به چشمم نرفته

من که از حقم نمیگذرم.راحت داشتم زندگیمو میکردم.اینم یه نوع حق الناسه.

علائم فقط آبریزش بینی دارم و خیلی کم گلو درد ولی خب اون حس بد آدمو از پا میندازه.دیشبم پریود شدم دیگه رسماً دارم کم میارم.اینکه مدام دوتا ماسک رو صورتمه عذابه.پشت گوشم زخم شده بخاطر کش ماسک

الان اصلا حال خودم مهم نیست.نگران بچمم.خیلی وابستمه.مدام بغل میخواد.هی نگران سلامتیشم هستم الان سه ...

اخی عزیزم اره بچه ها چه گناهی دارن این وسط عذاب بکشن به خاطر بی عقلی یکی دیگه این بچه چرا باید عذاب بکشه حالا ما میتونیم فکری به دردمون بکنیم اون بچه که نمیتونه قلبم داره پاره میشه با این وضعیت نمیدونم این بساط کرونا کی قراره جمع بشه تو کشور ما مردم از بس یه کرونای جدید میاد انگار تا پدرمون درنیاد نمیخواد تموم بشه 

خدا ایشالله کمکت کنه کرونا نباش ایشالله فقط یه سرماخوردگی جزعی باش اونم خیلی زود برطرف بشه واقعا زندگی با ماسک مکافاتیه اونم با بچه نمیتونی حرف بزنی باهاش والله الان قدر سرماخوردگی و انفلانزا رو میدونم انقدر سرماخوردم فش دادمش انگار نفرینم کرد بهدرد بدتری گرفتار شدم خدایا از این بدترش نکن دیگه 

درسته منم برا عزیزام نگرانم .ایشالله سلامت باشید استارتر یه آمپولی هست میزنن که ریه درگیر نشه اسمشو ...

مرسی همچنین🥰🥰

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊