2777
2789
عنوان

نمیدونم باردارم یان

115 بازدید | 11 پست

من ۱۳ تیر پری شدم این ماه هنوز ک هنوز پری نشدم رابطه محافظت شده داشتم یعنی مطمئنم خطایی نشده پس چرا پری نمیشم

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بی بی چک بزار

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
مگه علت عقب افتادن فقط بارداریه !!!!??ای بابا مردم چه بی سوادن هنوز

بابا باسواد وقتی میدونم هیچ مشکلی ندارم ن عفونتی ن مریضی چیزی تعجب میکنم دیگ حالا تو ک خیلی باسوادی بگو چ دلیلایی داره

بیبی چک نداری امتحان کنی؟ بعضی وقتا عقب و جلو میشه نگران نباش 

ن صب میرم میگیرم تا الان هی منتظر بودم بیاد ولی الان دیگ استرس گرفتم

بابا باسواد وقتی میدونم هیچ مشکلی ندارم ن عفونتی ن مریضی چیزی تعجب میکنم دیگ حالا تو ک خیلی باسوادی ...

اختلالات هورمون کیست استرس تاثیر داروهایی که تو این ماه استفاده شده 

ن صب میرم میگیرم تا الان هی منتظر بودم بیاد ولی الان دیگ استرس گرفتم

ایشالا ک همه چی اونجور پیش بره ک میخای خبرشو بده بی بی زدی

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد