سلام خانوما شما وقتی از حرف همسرتون یا به خاطر کارهاشون کلی کلی حرصتون میگیره چطوری خودتونو خالی میکنین و سکوت میکنین من اصلا کنترلی ندارم و کلی بگو مگو میکنم و بحث بالا میگیره و بیشتر میسوزم تازه بچه هم شیر میدم بعد بحث به خاطر حرصی که خوردم کلی پشیمون میشم و گریه میکنم واقعا در عذابم
بیشتر بحثامونم سر سیگار کشیدن بیش از حد همسرم پیش ماست
مجردم ولی کلا سکوت میکنم آدم متعادلیم مگ اینکه کسی از عمد حرصم در بیار عصبانیم کنه تو مخی باشه. ولی در کل شما، عزیزم بحث نباید کنی، اینکار با سیاست باید انجام بدی و نهایتا خودش باید تصمیم بگیره بهش بگو مثال بزن ریه هایش داغون میشه دور از جون سکته و گرفتگی عروق میاره
کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...❤️🤲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من کلا عادت دارم موقع عصبانیت سکوت مطلق میشم بعد که عصبانیتم از بین رفت میرم میشینم حرف میزنم حلش میکنم تموم میشه میره
شما هم هرچی خودتو هلاک کنی همسرتون سیگارشو میکشه چه بسا بیشتر از همیشه پس باهاش صحبت کن البته آروم و منطقی تا بره حیاط یا تراس یا کنار پنجره که محیط خونه بو نگیره و برای بچه خطرناک نباشه
من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.