2777
2789

مستاجرمون خیلی فازش منفی بود داشت زندگیم خراب میشد بخاطر زندگیم مجبور شدم بیرونش کنم

ولی الان.......

عذاب وجدان دارم 

تو رو خدا بیاین بگین کار درستی کردم یا نه؟

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

کارت کاملا درست بوده

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلی م رو اگه خونده باشین میدونین ولی خلاصه میگم خیلی بهم گیر میدادن که بماند

هر زمان با شوهرم روبرو میشدن بعدش با دعوا و کتک کاری داشتیم

کلا نمیدونم چی بین شون اتفاق میفتاد که این جوری میشد

بعضیا واقعا عوضی شدن دیروز همسایمون دخترش نامزد داره ماهم طبقه آخریم با نامزدش رو پله های پشت بوم س ک س میکردن صداش تو خونمون بود دختره همش آه و ناله میکرد و پسره محکم ضربه میزد. دقیقا از ساعت سه تا ۶ یا هفت. خرس هم بود خسته میشد آخرش زنگ زدم همسرم به نگهبانی اطلاع داد اومدن سرکشی کردن اونا هم بدو بدو رفتن خونه قایم شدن

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

بخدا هر زمان زن مستاجر با شوهرم حرف میزد حس میکردم با ناز و عشوه بود .

خود شوهرم چندبار بهم گفت تو که نبودی ازت ایراد میگرفتن مثلا از عقایدم

چند ماهی که گذشت دیدم شوهرم خیلی سرد شده اصلا بهم محل نمیداد

چرا زندگیت داشت خراب میشد خب اگه برای حفظ زندگیت این کارو کردی دیگه عذاب وجدان برای چیه؟

اخرین بار دیدم پایین دارن پچ پچ میکنن البته خانم و آقای مستاجر و شوهرم توی پارکینگ تا من اومدم یهو گفتن هیس هیس اومد شما جای من باشی چیکار میکنین

بعدش فقط من گفتم متاسفم براتون و اومدم بالا

ولی بعد نیم ساعت که منتظر شوهرم بودم که بیاد توضیح بده با توپ پر اومد و دعوا شدید و کتک کاری تو عمرا اینجوری دعوامون نشده بود

بنظرم  کار شما بهترین کاره  ولی همسر شما اگه ذات بدی داشته باشن با مستاجر های بعدی چه میک ...

اخه من چندسالِ همسایه داشتم و در طول این ۸سال حتی یک مورد هم مشکوک نشده بودم به همسرم اصلا همه با احترام بامن رفتار میکردن اصلا پیش نیومده بود که حتی بخاطر همسایه یک بحث کوچیک داشته باشیم و همه جا شوهرم پشتم بود...ولی سر اینا حس بدی داشتم واقعا چون خیلی دعواهای شدیدی کردیم