2777
2789
عنوان

خدا خیلی بهم رحم کرد خیلی

244 بازدید | 7 پست

خدا ازت ممنونم 

خدایا شکرت 

واقعا نمیدونم چی بگم. ۱ ساعت فقط گریه کردم 

بچم نزدیک بود تصادف کنه یعنی فاصلش تا ماشینه به سانت رسید 

خدایا ممنونم ازت 

خیلی ترسیدم‌خیلی ولی شکرت که بخیر گذشت.

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه کامل تعریف کنی ممنون  خدایاشکر

داشتم از خیابون رد میشدم دخترم یه لحظه دستمو‌ ول کرد  و دوید تو خیابون 

یعنی واقعا خدا ماشین رو نگه داشت  یعنی به حدی ترسیدم‌و سست شدم‌همون وسط خیابون‌میخواستم بشینم

باردار هم‌هستم خدا خیلی رحمم کرد . یعنی واقعا به معنای واقعی خدا رو دیدم 

حالا هی میگم خدایا اگه ماشین بزرگ بود عمرا اگه میتونست وایسه ... 

واقعا که امشب خدا بهم لطف بزرگی کرد 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
هزار بار شکر خدا  حتما صدقه بده  منم لبخند و کمک خدا رو این جوری خیلی دیدمو قشنگ حالت رو ...

آره حتما صدقه میدم چون‌خودمم باردارم خدا هردوتا بچه هام رو برام‌حفظ کرد 

خدا خیلی مهربونه شکر واقعا 

داشتم از خیابون رد میشدم دخترم یه لحظه دستمو‌ ول کرد  و دوید تو خیابون  یعنی واقعا خدا ما ...

خدا رو هزاران بار شکر منم 13 سالمه این اتفاق بارها برام افتاده ولی خداروشکر هیچیم نشده 

خدا رو هزاران بار شکر منم 13 سالمه این اتفاق بارها برام افتاده ولی خداروشکر هیچیم نشده 

خیلی مراقب خودتون باشید 

بخدا که شماها عزیز مامان و باباهاتونین اگه خدانکرده یه مو از سرتون‌کم بشه اونا داغون‌میشن .