2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تب و تب و لرز بدن درد به شدت زیاد مشکلات گوارشی اسهال استفراغ  بی اشتهایی😔😔من الان 5روزه از قرنطینه اومدم بیرون و خوبم 

تمام رویاهای ما میتواند محقق شود....اگر ما شجاعت دنبال کردن آن را داشته باشیم...💀💀💀💀
تب و تب و لرز بدن درد به شدت زیاد مشکلات گوارشی اسهال استفراغ  بی اشتهایی😔😔من الان 5روزه از ق ...

انشالله بهتر ميشى گلم🥺❤️

اولش عطسه داشتى؟ اولين علائم چى بود؟

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
انشالله بهتر ميشى گلم🥺❤️ اولش عطسه داشتى؟ اولين علائم چى بود؟

ممنون عزیزم ...نه عطسه نداشتم اولش با بدن درد و گرفتگی بینی شروع شد 2روز بعد هم تب و اینام شروع شد

تمام رویاهای ما میتواند محقق شود....اگر ما شجاعت دنبال کردن آن را داشته باشیم...💀💀💀💀
اولين علائم گلو درد بود؟

بله

یه کم هم بیحال بودم

البته نه اونقدر که نتونم کارامو بکنم

فقط حس میکردم انرژیم کم شده

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
ممنون عزیزم ...نه عطسه نداشتم اولش با بدن درد و گرفتگی بینی شروع شد 2روز بعد هم تب و اینام شروع شد

وايىى🥺

مرسى عزيزم از راهنمايى 😍❤️

انشالله خوب خوب شى گلممم😉

بله یه کم هم بیحال بودم البته نه اونقدر که نتونم کارامو بکنم فقط حس میکردم انرژیم کم شده

آها متوجه شدم 

مرسى خوشگلم😍🙏🏻

من نمیدونم دلتاست یانه ولی از 10 مرداد درگیر شدم واولاش علائم کم داشتم درحد سرفه اونم خیلی کم .4 روز بعدش بی حال شدم و تب کردم و رف بالا حدود 40  و بعد رفتم دکتر سی تی اسکن نوشت و گفتش که درگیری ریه دارم سرفه داشتم ولی ن اونقدر زیاد الان موقع ک راه میرم نفس نفس میزنم ازونموقع دوهفته میگذره .. بهتر شدم و دکتر قرص و آمپول و سروم و چنددوز واکسن رمدسیور زد که دیروز آخریش بود ... دکتر گفت 3 هفته باید قرنطینه باشم ولی من علاوه بر دوهفته اول یکماه بعدم رعایت میکنم چون میگن آدم ناقل ه ... 

در کل رعایت کنید باور کنید دغدغه ها و تو صف دکتر و نصف شب نوبت شدن و نگرانی خانواده و کمبود سروم و واکسن  نمیگن صدرصد ولی 90؛درصدش دست خود آدم ه .. رعایت کنید عزیزان .

دمنوش آویشن و عسل بخورید . سوپ . مایعات زیاد. میوه و سبزیجات و آب هویج هم خوبه خربزه هندوانه نخورید هرچند بااین وضع اقتصادی  مشکله فراهم کردن اینها . ولی آب خود آب هم تاثیرش عالیه هرچی بیشتر مایعات بخورید از بدن زودتر دفع میشه...و کلا دمنوش ها موثرن مثل همین پونه و آویشن .

سعی کنید شیر و شیرینیجات نخورید .

ان شاالله همگی  لباس عافیت بپوشن 

امیدوارم کمک کرده باشم .

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

وايىى🥺 مرسى عزيزم از راهنمايى 😍❤️ انشالله خوب خوب شى گلممم😉

خواهش میکنم عزیزم ...ممنون ...

اگ کمی هم بدحال باشی حتما تست بده از اول بدونی که کرونا داری راحت میتونی شکستش بدی اگ به ریه برسه تمامه..الان اکثر مردم خودشون رو گول میزنن که یه سرماخوردگی ساده است و جونشون رو ازدست میدن