هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است...! این تحفه ای که شما میبينيد ده بیست درصد بدتر ميشود که بهتر نمیشود...! بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، میتوانيد او را بپذیرید، مباركتان باشد، اگه نه برويد دنبال كارتان و رهايش كنيد...! قوی کسی است که؛ نه منتظر میماند کسی خوشبختش کند، و نه اجازه میدهد کسی بدبختش کند...! هر گاه زندگی را جهنم دیدی، سعی کن پخته از آن بیرون آیی؛ سوختن را همه بلدند...!👤 دکتر هلاکویی....🌺🌺 پیج وسایل زیبامون......... Esfahankitchen
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پررنگ بزن چون ک هر چقدر پررنگ باشه یه ماه بعد خیلی کم میمونه از رنگش کمرنگ بزنی معلوم نمیشه کلا
من پیشنهادم زرشکیه چون یه حالت طبیعی بعد یه ماه میمونه انگار ک لبای خودت رنگ داره
یا مسبب الاسباب🙏🌹 میشه برای باردارشدنم با جنسیت دلخواه همین ماه و بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم کنی؟!هرکی فرستاد بگه منم برای عاقبت بخیریش صلوات بفرستم❤️خدایا نمیدونم چرا عجیب دلم بهت قرصه این بار اصلا استرس ندارم شکم ندارم ممنونم ک ارام دلم شدی🙏❤️خیلی دوستت دارم من بنده خوبی نیستم خدایا اما تو بهترین و مهربون ترین خدای منی تو خیلی جاها ک من لیاقتشو نداشتم اما تو تنهام نزاشتی پشتم بودی و کمکم کردی خیالم تخته ک بهترینارو برام میخوای شکرت شکرت شکرت🙏❤️یا مسبب الاسباب خیلی ارومم میکنه این ذکر😘😘