2777
2789
عنوان

حق باکیه

237 بازدید | 22 پست

همسرمن دوماهه تقریبا گوشی اندروید گرفته وبعدشاید۲۰سال بارفیقای دوران مجردیش ارتباط گرفته..دیشب بایکیشون داشت چت میکرد یه استیکر فرستاد همسرم اونم استیکر همسرمنوریپلای کردو اسم وفامیل اسم یه دخترو نوشت واستیکر خنده کنارش.. منم دیدموناراحت شدم..همسرم گفت توشکاکی توبمن تهمت زدی..درصورتیکه به همسرم توضیح دادم بعداین همه سال چراباید اسم دوست دخترای مجردیتونوبیاره الان اینارو میگه بعدها کم کم زشتی این قضیه میریزه اتفاقای دیگه میفته.. حالابنظرشما من مقصرم؟  

خدامهربونترین است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تو حق داری کاملا

ممنونم...متاسفانه اخلاقش اینجوریه که نباید ازش ناراحت بشم یابرنجم متهمم میکنه به قضاوت به تهمت و شکاکی... خسته ام 

خدامهربونترین است...

زیاد شکاک نباش. پسرا اکثرا شیطنت داشتن تو مجردی. مهم ذات و جنبه آدم اگه ذاتش خوبه نگران نباش ولی حواست جمع کن،تو روشم کنترلش نکن با سیاست و دورا دور!

کمترین مهربانی می تواند این باشد که در انتهای شب برای آرامش یکدیگر دعا کنیم...⁦❤️⁩🤲

اونا جنسشون مذکره و مرداهم از ادمایی ک گیرمیده به گذشتشون خوششون نمیاد.

بنظرم اصلا نگران نباش عزیزم.

حق باشماست ولی الان هرچی شما بگی اون ی دلیل میاره و قضیه رو تموم میکنه به خاطرارامشِ خاطرخودتم که شده پیِ قضیه رونگیر

نه خداکنه آدم جنبه داشته باشه بعضی مردا جنبه هیچییییییی ندارن از هر وسیله و موقعیتی دنبال یه چیز ...

منم همینه نظرم... انقدر بگه تا زشتی قضیه بریزه‌...الان اسم دوست دختر قبلی میاره بعدها جورای دیگه بشه

خدامهربونترین است...
اونا جنسشون مذکره و مرداهم از ادمایی ک گیرمیده به گذشتشون خوشش نمیاد. بنظرم اصلا نگران نباش عزیزم. ...

عزیزمی... چقدرررر با آرامشی.. ممنونم..💙💙

خدامهربونترین است...
زیاد شکاک نباش. پسرا اکثرا شیطنت داشتن تو مجردی. مهم ذات و جنبه آدم اگه ذاتش خوبه نگران نباش ولی حوا ...

به شیطنت گذشته کارندارم..رابطه ی دخترو پسر قبل ازدواج به خودشون مربوطه ولی بعداینهمه سال بهم برخورد..چون دوستای دیگش اینجوری نیستن

خدامهربونترین است...
عزیزمی... چقدرررر با آرامشی.. ممنونم..💙💙

فداتشم

چون قبلا تورابطه دوستی بودم باکسی.

من خیلی خیلی وسواس داشتم به دخترایی که دورش بودن اونم همینوبهونه میکردو قهرمیشدیکم ک گذشت متوحه شدم اون حرص و غصه خوردنا الکیه.

اگه واقعا چشم و دل پاک باشه فقط تورومیبینه

هنسرشما و دوستشون فقط ی شوخی داشتن باهم به نظرم