2777
2789
عنوان

حق باکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 22 پست
مرسی... یعنی من حساسم؟؟

نه عزیزم اصلااتفاقا شماباارامش بودی توبرخورد باایشون.

من زیادی حساس بودم تورابطه.

کارخوبی میکنی که دیگه ب روش نمیاری این نشون دهنده اینه شما خانوم عاقل و پخته ای هستی😍👏🏻🌷

حق داری ولی رابطه با این دوست عاقبت نداره از راه بدرش میکنه کاش بتونی  از دوستش چه جور ادمی اطلاع داشته باشی،اینا حتما یه کار با اون دختره کردن دوتایی، یه کرم دره میفته تو زندگیت مواظب باش همیشه ارتباطش با این دوستش چک کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اصلااتفاقا شماباارامش بودی توبرخورد باایشون. من زیادی حساس بودم تورابطه. کارخوبی میکنی که ...

مرررسی مهربون...ولی کاااش همسرمم منطقی برخورد میکرد 

خدامهربونترین است...
حق داری ولی رابطه با این دوست عاقبت نداره از راه بدرش میکنه کاش بتونی  از دوستش چه جور ادمی اطل ...

دقیقاااا بخاطر عاقبتش واکنش نشون دادم.. والا نمیشناسمش..میگم رفیق۱۵سالگیشه تازه پیداش کرده.. 

خدامهربونترین است...
دقیقاااا بخاطر عاقبتش واکنش نشون دادم.. والا نمیشناسمش..میگم رفیق۱۵سالگیشه تازه پیداش کرده.. 

بلاخره از زیر زبونش بکش چه جور بوده مثلا شاید تا الان اخلاقش مثل قبل نباشه ادم بعد ۱۵ سال عوض بشه خلافکار باشه تو میدونه اونموقع ها چجور بود ادمی درستی بوده یجور به دلخودش هم شک بیفته

بلاخره از زیر زبونش بکش چه جور بوده مثلا شاید تا الان اخلاقش مثل قبل نباشه ادم بعد ۱۵ سال عوض بشه خل ...

والا خودم که حس خوبی ندارم..بنظرمن آدم پرروییه تازه دوسه روز بودباهم چت میکردن از همسرم پول قرض گرفت ...بعد هی اسکرین میگرفت که ببین پولموندادن.. اولیو که نداد دوباره گفت خانومم مریضه پول بریز اونم فعلا نداده 

خدامهربونترین است...