2777
2789
نمیتونی جواب بدی سعی کن هول نشی اول ببین طرف چی میگه بعد سینه سپر کن جواب بده من بی ادبی نکردم ...

بیا برو بابا خودتم نمیفهمی چی داری میگی 

اول یه شیرینی بخر با خودت آشتی کن 😂😂😂😂😂

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍

ی تاپیک دیده بودم اینجا درباره رژیم و اینا بود .سرچش کن خیلیم پر بازدید بود و پست زیاد داشت

کنارشم دعا کن که خدا بهت ی پسر سالم بده و خیر هم باشه برات 

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری؟ اگر تهران هستی درخواست دوستی بده.یه عالمه وسیله برات میفرستم 

ترکید

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
سه ماه قبل به شوهرت کاسنی بده  شوهرت گرمی جات بخوره

کاسنی که سرده

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
ببخشید نمیخوام دلتو بشکنما  چون اینجاکسی کمکت نمیکنه میگم  گوشیتو بفروش بخر

ترکیدش

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

عزیزم شما که دختر داری اگر واست مهم هست پسر بشه بچه بعدی حتما برو دکتر تعیین جنسیت کن درسته هزینه داره ولی ارزش داره به خواسته خودت برسی بعد همش نگی پسر میخام.اصلا طبیعی باردار نشو حتما حتما برو دکتر هرچند از نظر من فرقی ندارد دختر و پسر.من خودم عاشق دختر بودم الان دوقلو پسر دارم و عاشق پسرام هستم و دیگه به دختر فکرم نمیکنم خوبه آدم بتونه از داشته های بتونه لذت ببره.

من الان بعد ۱۲ سال ۳ ساله فقط ارضا میشم    

خب آرگاسم بشی بچت پسر میشه قبل رابطه هم خودتو با جوش شیرین بشور 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
یه بار رفته بودم داروخانه یکی از دوستانم یه خانم دم در ایستاده بود گفت خانم توروخدا بچم شیرخشک میخ ...

چه آدماییا تبدیل میکنن سریع  آدم اون لحظه دلش میسوزه ولی هرچی نیازمندواقعی دیدم دهنشوبرا کمک بازنکردن انقدباآبرو هستن.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ببخشین برای .چی خب من بدنم که هیچ شده با یکی یا دوتا حالا یه سرم داشته باشم چی میشه.حتی داداشم ندارم ...

منم داداش ندارم عزیزم الانم دو تا دختر دارم ولی هرگز هرگز حاضر نیستم سومی رو بیارم حتی اگه صددرصد بدونم پسر میشه...همون دومیم هم ناخواسته شد ، چند سال مگه جوونیم هی زایمان و بچه داری ...بفکر خودت باش 

خدایا شکرت...